joi, 28 august 2014

Remus Sime aleargă pentru o cauză nobilă şi cu un scop caritabil, pentru acordarea de burse elevilor buni la învăţătură

Remus Sime aleargă pentru o cauză nobilă şi cu un scop caritabil, pentru acordarea de burse elevilor buni la invatatura

Tocmai am vorbit la telefon cu Remus Sime, care m-a invitat să alerg pe 6 Septembrie alături de el şi alţii, în cadrul proiectului său caritabil Alerg Pentru O Cauza. Având în vedere că în acel weekend trebuie să merg pentru a-i ura condoleanţe unui prieten care se însoară, încă nu ştiu dacă pot fi prezent la alergarea lui Remus. Sper să ajung măcar în dimineaţa zilei de sâmbătă, 6 Septembrie, la ora 9, pentru a-i ura drum bun la plecarea din Parcul Botanic din Timişoara. În continuare, vă las informaţiile pe care mi le-a trimis Remus pe email:

Remus Sime aleargă pentru o cauză nobilă şi cu un scop caritabil, pentru acordarea de burse elevilor buni la invatatura. Prim plan

Salut.

Va invit sa ma sustineti in proiectul "Alerg Pentru O Cauza", editia a III-a.

Despre ce este vorba...

In anul 2012 porneam cu entuziasm un proiect intitulat “Alerg pentru o cauza”. Proiectul presupunea alergarea de catre mine a maratonului din Viena, iar alergarea sa fie dedicata unei cauze.

Aceasta cauza a fost strangerea de bani transformati mai apoi in 8 burse anuale de cate 1200 lei, acordate unor elevi merituosi din cadrul Colegiului Samuil Vulcan din Beius, judetul Bihor, liceu la care am studiat si eu.

In anul 2013 am continuat cu editia a II-a, alergand distanta de 200 km intre Timisoara si Beius, pe parcursul a 4 zile, alergare dedicata aceleiasi cauze, acordand elevilor meritosi 7 burse anuale de cate 1200 lei.

Anul acesta continuam cu editia a III-a a proiectului, organizand o stafeta de alergare de 2 zile, intre Timisoara si Beius, donatiile urmand sa fie folosite pentru acordarea de noi burse elevilor buni la invatatura (media cel putin 9.00) dar cu venituri modeste.

Fiecare sustinator al cauzei poate sa isi aleaga una din cele 40 de ture de alergare de cate 5 km in care e impartit traseul, indemnandu-si prin aceasta prietenii sa ii sustina initiativa prin donatii.

Sunteti invitati sa fiti alaturi de mine in aceasta cauza, fie prin alergarea unei ture din traseu, fie prin donatii, fie prin popularizarea cauzei in randul cunoscutilor vostri.

Mai multe detalii:
www.alergpentruocauza.ro

Cu multumiri, in numele viitorilor elevi bursieri,

echipa AlergPentruOCauza.ro


PS: Pentru a promova cât mai bine proiectul lui Remus, aş aprecia dacă m-aţi ajuta cu Like & Share pe toate reţelele sociale din Univers. Vă mulţumesc!

Remus Sime aleargă pentru o cauză nobilă şi cu un scop caritabil, pentru acordarea de burse elevilor buni la invatatura. Sosire Beiuş 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări