miercuri, 6 mai 2015

Invitaţie la URBATLON, 20 iunie 2015, Arena Nationala, Bucureşti. Alergare cu obstacole

Invitaţie la URBATLON, 20 iunie 2015, Arena Nationala, Bucureşti. Alergare cu obstacole. Afis
Vara aceasta vine cu doze suplimentare de energie si distractie pentru orice iubitor de miscare! URBATLON, cea mai provocatoare cursa cu obstacole, va cheama la start pe 20 iunie 2015 pentru a trai o noua aventura urbana. Cea de-a doua editie a concursului promite un cocktail sportiv plin de adrenalina pentru o experienta... fara egal!

Arena Nationala din Bucuresti deschide portile tuturor iubitorilor de miscare pe 20 iunie pentru cea de a II-a editie a URBATLON, o manifestare sportiva unica in Romania, dedicata miscarii, energiei pozitive, relaxarii si bucuriei de a fi alaturi de oameni.

„Lansam o noua provocare amatorilor de sport, adrenalina si de spectacol! URBATLON 2015 vine cu un amestec la fel de creativ insa cu ingrediente diferite, pentru a spori pofta de distractie si de miscare intr-un mod inedit. Ii invitam astfel pe locuitorii Capitalei, dar si pe cei din imprejurimi si din alte zone ale tarii sa ia parte la aceasta cursa plina de energie care ii va scoate din rutina cotidiana. Ii asteptam sa accepte provocarea editiei a doua a URBATLON pe toti cei care iubesc miscarea si care isi doresc o competitie speciala, cu mult Sportainment, a carei desfasurare de forte aduce putin cu aerul de olimpiada. Participantii vor simti cu siguranta aceasta energie aparte si multa bucurie”, a afirmat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG, organizatorul evenimentului.

Evenimentul URBATLON 2015 vine in acest an cu o noua provocare pentru sportivii amatori, aceea de a trece linia de Finish a unei curse distractive de alergare cu cel putin 8 probe sportive, care le va solicita atat corpul, cat si mintea. Agili dar si abili in acelasi timp, toti vor fi declarati la final campionii celei de-a doua editii a URBATLON. In locatia simbolica pentru toti cei care indragesc sportul si evenimentele sportive, Arena Nationala, va avea loc o intreaga desfasurare de forte atat pe inelul exterior al stadionului, cat si in interiorul sau, ce ii va face pe amatori sa treaca prin emotiile unei olimpiade.

Invitaţie la URBATLON, 20 iunie 2015, Arena Nationala, Bucureşti. Alergare cu obstacole. Start

Asadar, dam startul oficial al antrenamentului pentru URBATLON 2015 si va indemnam sa va pregatiti pentru o adevarata demonstratie de rezistenta si de adrenalina in mediul urban! Participantii trebuie sa fie gata sa parcurga un traseu de 5 kilometri presarat cu obstacole diverse printre care mentionam Warm-up check-in, Labirintul, Power tunnel, Asaltul Arenei, Blocaj in trafic, dar si o proba surpriza Happy Moves, la final.

Provocarea la miscare include portiuni de alergare, slalom cu viraje stranse, sarituri, un blocaj in trafic si parcurgerea unui labirint, urmate de cateva probe de fitness, ce le vor arata concurentilor cat de bine s-au antrenat si care e nivelul la care au ajuns. Odata depasite aceste prime obstacole, concurentii sunt asteptati la proba de catarare si de demonstrare a agilitatii fizice, pregatindu-i pentru a infrunta scarile Arenei Nationale. Cursa va continua cu alte sesiuni de testare fizica, iar cei care au facut armata isi vor aduce aminte imediat de cateva exercitii, insa rapiditatea cu care se vor strecura si vor trece prin toate aceste probe de foc ii va ajuta sa se indrepte victoriosi spre zona de Finish.

O alta noutate in acest an este coborarea pragului de varsta de la 18 la 12 ani pentru concurenti, astfel incat atat adolescentii, dar si juniorii sa se poata bucura de toata distractia oferita de aceasta cursa urbana, alaturi de familie, prieteni si colegi, in conditiile prevazute in regulament pentru fiecare categorie de varsta. Pe tot parcursul traseului vor fi membri ai echipei de organizare si voluntari, care vor da indicatii si vor ajuta concurentii sa depaseasca obstacolele. Unul dintre aspectele principale ale acestei competitii este incurajarea corectitudinii si a spiritului de echipa, astfel incat toata lumea sa se simta bine pe durata intregii experiente, sa aiba satisfactia terminarii unei curse frumoase si sa primeasca medalia de finisher.

”Dorim sa atragem atentia oamenilor ca trebuie sa se preocupe mai mult de starea lor de bine, de sanatate, prin activitati care implica miscarea, spiritul de echipa, socializarea si care pot fi raspunsul la multe dintre problemele cotidiene. Un om antrenat si care se integreaza alaturi de semenii sai face fata mult mai bine provocarilor zilnice si este mai fericit, mai competitiv”, a detaliat Catalin Mocuta.

Invitaţie la URBATLON, 20 iunie 2015, Arena Nationala, Bucureşti. Alergare cu obstacole. Obstacole

Invitatia pentru URBATLON 2015 este deschisa oricarui iubitor de miscare si distractie, iar inscrierile se fac online pe pagina oficiala a evenimentului: www.urbatlon.ro. Tot pe website veti gasi informatii despre traseu, probe, regulamentul de concurs, taxa, pachetul de participare, premiile oferite castigatorilor, sustinatorii URBATLON, dar si sfaturi legate de antrenament.

Reteta Sportainment, marca MPG, se traduce printr-un eveniment ce ofera atat o competitie sportiva care va relaxeaza si va da o stare de bine, dar care demonstreaza ca sportul poate fi distractiv si accesibil tuturor. Distractia inseamna mai multa energie, creativitate si, in final, mai multa fericire! Toate aceste mesaje se regasesc in evenimentul URBATLON. La finalul cursei, toata lumea se va putea bucura de muzica si de dans si va putea impartasi experientele traite in aceasta aventura urbana.

 Cum pana la startul URBATLON 2015 mai sunt aproape doua luni, va invitam sa urmariti pagina oficiala a evenimentului – www.urbatlon.ro, dar si cea de Facebook, pentru ca aveti sansa de a castiga unul dintre zecile de locuri gratuite, puse la dispozitie de MPG, in cadrul concursurilor lansate de partenerii evenimentului.

Sustin spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam KISS FM, radioul oficial al URBATLON 2015, alaturi de partenerii media oficiali Sportnews.ro si eJobs – campionul in recrutarea online, impreuna cu Inga Media si revista Plafar, in calitate de parteneri media principali, precum si partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, revista Business Days, TV City, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Biciclistul, SportPici, Sportivity, Liberi in Miscare, Orasulm.eu, Greenadventure.ro, 6pack.ro, 4run.ro, Doctor.info.ro si Superfit, Adrenallina.ro si bloggerii Gabriel Solomon si Florin Chindea. In sprijinul evenimentului vin Ro Club Maraton si Asociatia Traiesc Sanatos.

O perspectiva unica in promovarea sportului

URBATLON este un eveniment unic in Romania care urmareste sa atraga si sa dirijeze interesul publicului asupra necesitatii de a se antrena pentru a face fata cat mai bine obstacolelor vietii de zi cu zi. La cea de a II-a editie din acest an, URBATLON va demonstra tuturor celor care vor da curs invitatiei ca sportul este distractiv si accesibil oricui si creste calitatea vietii prin imbunatatirea starii de sanatate, prin multe momente de relaxare si de buna dispozitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări