luni, 13 aprilie 2015

Diana Amza prezintă comunitatea Supermămici Alergătoare

Diana Amza prezintă comunitatea Supermămici Alergătoare

Am mai scris despre Diana pe acest blog. Acum mă bucur să îţi prezint noul ei proiect, comunitatea Supermămici Alergătoare. Iată descrierea Dianei:

Faptul că am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi că nu am avut niciodată nici cele mai mici înclinaţii înspre pictură sau desen m-au determinat să cred despre mine că sunt o fire logică şi raţională şi că îmi lipseşte latura creativă. Ce mult m-am înşelat... De când am devenit mămică am început să văd lucurile dintr-o nouă perspectivă, iar de când alerg - această nouă perspectivă devine din ce în ce mai clară...

Diana Amza prezintă comunitatea Supermămici Alergătoare. Diana si Ana

Sunt o creatoare şi pictez pânza albă a tabloului vieţii mele exact aşa cum îmi doresc!

În ultimii 2 ani, pe măsură ce s-au produs schimbări în interiorul meu, s-a schimbat şi lumea mea exterioară. Pas cu pas.

Alergarea a avut un rol foarte important. Hormonii care s-au eliberat în organism în timpul alergării mi-au generat o stare de bine care a făcut să dispară stresul şi auto-sabotajul şi a făcut ca ele să fie înlocuite de o linişte plăcută. Iar atunci când mintea s-a liniştit şi a tăcut, s-a auzit tot mai clar vocea încrezătoare a sufletului meu. Am convingerea că alergarea poate reprezenta primul pas în direcţia descoperirii campioanei ascunse din fiecare mămică, căci odată înlăturate prin alergare gândurile negative, temerile şi stresul, mămicile descoperă un spaţiu de potenţial pur şi gândire pozitivă, un spaţiu unde îşi pot creiona tablourile vieţii lor exact aşa cum îşi doresc! 

Diana Amza prezintă comunitatea Supermămici Alergătoare. Grup

Din acest motiv s-a născut comunitatea Supermămicilor Alergătoare. Pentru că ştiu că o persoană care aleargă devine o persoană mai bună, mai iubitoare, mai încrezătoare, mai curajoasă, iar atunci când suficient de multe persoane vor fi preocupate de starea lor interioară, întreaga noastră societate se va transforma! 

Unde sunt invitate mămicile să alerge? Deja mămicile aleargă organizat în 3 oraşe din ţară: Timişoara, Baia Mare şi Slatina, harta exacta a locaţiilor putând fi găsită aici.

Mămicile nu doar aleargă, ci sprijină şi proiectele comunităţilor locale deoarece ştiu că implicarea şi generozitatea le fac pe ele mai frumoase şi mai puternice!

Astăzi mămicile îi sprijină pe specialiştii de la VivArt Timişoara să transmită tinerilor cu dizabilităţi medii şi uşoare (cu sindrom asperger, autism, în scaun cu rotile) mesajul că şi EI CONTEAZĂ! Folosind ca metodă de intervenţie TERAPIA PRIN ARTĂ, specialiştii îi vor ajuta pe aceşti tineri să îşi descopere abilităţile de autonomie personală pentru a-i face mai încrezători în forţele proprii şi pentru a le oferi un motiv de existenţă demnă!

Vă invit şi pe voi să facem o diferenţă împreună! Cum anume?

Fie alergaţi în 25 aprilie la evenimentul Timotion – Timişoara se mişcă! şi vă direcţionaţi taxa de participare către proiectul „Pot şi eu!" al Asociaţiei VivArt Timişoara.

Fie accesaţi linkul şi apăsaţi pe butonul „SUSŢINE-L ŞI TU" ca să donaţi o sumă de bani prin plată on-line cu cardul sau virament bancar.

Oricare va fi implicarea voastră, VĂ MULŢUMESC şi vă asigur că puţin câte puţin vom face o diferenţă imensă în societatea noastră.

Cu drag,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări