joi, 7 mai 2015

Invitaţie la Cupa Familiei, eveniment de înot, sâmbătă, 16 mai, bazinul de înot Bega, zona Circumvalaţiunii, Timişoara

Invitaţie la Cupa Familiei, eveniment de înot, sâmbătă, 16 mai, bazinul de înot Bega, zona Circumvalaţiunii, Timişoara. Afis
Cu organizatorii de la Clubul de Înot Masters Timişoara am avut onoarea de a colabora în perioada 21 - 22 Martie, în cadrul evenimentului 24h Aqua Masters, unde am realizat şi un record personal la masaj, activând pe toată durata evenimentului.

Acum vreau să vă prezint un nou eveniment al aceloraşi organizatori...

Copii, parinti si bunici au ocazia sa inoate impreuna cu ocazia Cupei Familiei la inot. Cea de-a patra editie a acestui eveniment pentru toate generatiile are loc sambata, 16 mai, ora 11:30, la bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalatiunii din Timisoara.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiilor (celebrata anual in 15 mai), scopul sau fiind promovarea practicarii inotului la toate varstele, ca forma de miscare pentru sanatate. In acelasi timp, el reprezinta si o oportunitate pentru timisoreni de a strange legaturile intre generatii prin petrecerea placuta in comun a timpului liber.

Spre deosebire de competitiile traditionale de inot, probele se desfasoara numai pe echipe, programul evenimentului incluzand, printre altele: stafetă 2 generaţii (copil-părinte) – 2 x 25 m, stafetă o generaţie (soţ-soţie) - 2 x 25 m, stafetă cu obstacole (înot pe lăţimea bazinului) - 2 x 15 m, etc. Participantii pot utiliza orice procedeu de înot.

Toate echipele participante vor primi un certificat de participare, iar primele trei echipe la fiecare proba vor primi diplome. Familia care va obtine cele mai multe puncte din participari la probe va primi Cupa Familiei 2015.

Evenimentul este organizat de Clubul de Înot Masters Timişoara in colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş si Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - Universitatea de Vest din Timişoara.

Detalii la http://timisoara.inot-masters.ro/cupa-familiei---editia-a-iv-a/

Invitaţie la Cupa Familiei, eveniment de înot, sâmbătă, 16 mai, bazinul de înot Bega, zona Circumvalaţiunii, Timişoara. Bazin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări