sâmbătă, 30 mai 2015

Doar până mâine, 31 Mai, te poţi înscrie la URBATLON plătind taxa redusă

Doar până mâine, 31 Mai, te poţi înscrie la URBATLON, plătind taxa redusă

Despre URBATLON am scris pe larg în acest articol. Acum vreau doar să te anunţ că până mâine, 31 Mai, te mai poţi înscrie cu taxa redusă. Pe lângă această informaţie, îţi mai las câteva detalii...

Invitația pentru URBATLON 2015 este deschisă oricărui iubitor de mișcare și distracție, care are vârsta de minim 12 ani, iar înscrierile se fac online pe pagina oficială a evenimentului. Tot pe website se găsesc informații despre traseu, probe, regulamentul de concurs, taxa, pachetul de participare, susținătorii URBATLON, serviciile evenimentului, dar și sfaturi legate de antrenament. 

Doar până mâine, 31 Mai, te poţi înscrie la URBATLON, plătind taxa redusă. Obstacole 1

Provocările sunt gândite să trezească sportivul din tine și să dea tonul distracției alături de prieteni! Dacă îți faci griji la depășirea obstacolelor, nu e cazul. Organizatorii au pregătit și soluții salvatoare, cum ar fi 10 genuflexiuni drept “pedeapsă”, care te propulsează apoi spre proba următoare. Cursa cu obstacole te ajută de fapt să îți depășești propriile limite.

Chiar dacă îți vei putea măsura performanța ea nu este una competițională, însă promovează spiritul de echipă și corectitutdinea. Toată lumea este câștigătoare la URBATLON, iar la final participanții vor avea satisfacția unei aventuri trăite cu prietenii și vor fi răsplătiți cu medalia de Finisher drept mărturie că au avut “îndrăzneala să parcurgă cea mai tare cursă cu obstacole din România.

Doar până mâine, 31 Mai, te poţi înscrie la URBATLON, plătind taxa redusă

Cu un concept unic în România, având la bază dorința de a-i face pe oameni fericiți prin mișcare, muzică și multă distracție, cea de a doua ediție a cursei cu obstacole lansată pe 20 iunie la Arena Națională este cu adevărat una fără egal! Pentru participanți, grupuri de prieteni, colegi sau familii, evenimentul sportiv promite să ofere cea mai tare emoție a verii!

URBATLON face parte din seria de evenimente, marca MPG - concepute special pentru a oferi oamenilor, indiferent de vârstă și abilități, posibilitatea de a schimba ceva în viața lor prin diferite activități sportive pe care le pot face în timpul liber, indiferent de abilitățile lor fizice, care le pot oferi momente de relaxare, bucurie, dar și ocazia de a-și face prieteni și de a simți satisfacția unui campion atunci când trec linia de Finish.

Pentru mai multe noutăţi, poţi urmări şi pagina de Facebook a evenimentului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări