miercuri, 26 noiembrie 2014

Toma Coconea, 20 de maratoane in 7 zile, la No Finish Line

Toma Coconea, 20 de maratoane in 7 zile, la No Finish Line

Toma Coconea a reusit din nou sa uimeasca mapamondul. Saptamana trecuta a participat la competitia caritabila No Finish Line, care s-a desfasurat la Monaco. Ambasadorul Wings for Life World Run a alergat 823 km, echivalentul a 20 de maratoane, in doar o saptamana. Nu este de mirare ca a parcurs o astfel de distanta, avand in vedere ca a reusit in doua dintre zilele competitiei sa nu se opreasca timp de 24 de ore.

La finalul concursului fara linie de finis, Toma s-a clasat pe pozitia a cincea in clasamentul general, din 11256 de participanti si locul 1 la categoria sa de varsta, devansandu-i pe ceilalti 1586.

Toma Coconea, 20 de maratoane in 7 zile, la No Finish Line. Tomi, Mihaela si Ayan

“Anul acesta au venit mai multi sportivi profesionisti, lor revenindu-le si podiumul in clasamentul general. Efortul este unul constant si se intinde pe parcursul unei saptamani. Rezistenta nu-mi este straina, avand in vedere participarile mele la Red Bull X-Alps, unde parcurg peste 1000 km pe jos, insa imi plac mai mult alergarile montane, decat cele pe sosea, asa cum este aici, la No Finish Line. Insa, ma bucur de rezultat si cred ca a fost un antrenament excelent pentru Wings for Life World Run 2015, unde mi-am propus sa depasesc 50 km”, a spus Toma Coconea.

Pe parcusul intregii competitii i-a fost aproape Mihaela Radulescu, si ea ambasador Wings for Life, care a alergat 83 km si fiul ei, Ayan Schwartzenberg, care s-a clasat pe locul 3 la categoria sa de varsta cu 177 km.

Daniel Pisica, co-echiperul lui Toma la Red Bull X-Alps, l-a insotit si in aceasta experienta si nu numai ca i-a incurajat si le-a acordat suportul tehnic si moral, ci a mai si alergat 110 km.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări