luni, 3 noiembrie 2014

Start Mobility 4 Disability. Lugoj - Buziaş - Timişoara. Fundraising Run. 9 noiembrie 2014

Start Mobility 4 Disability. Lugoj - Buziaş - Timişoara. Fundraising Run. 9 noiembrie 2014

V-am povestit într-un alt articol despre alergarea Timişoara - Lugoj de acum câteva luni. Zilele astea am aflat că un alt grup de oameni urmează să alerge din nou între cele două oraşe, însă de această dată pe un alt traseu, cu plecare din Lugoj.

Start Mobility 4 Disability. Lugoj - Buziaş - Timişoara. Fundraising Run. 9 noiembrie 2014. Harta

Iată câteva informaţii de la organizatori:

Plecarea va avea loc duminica 9 noiembrie, de la ora 9 iar sosirea este asteptata in jurul orei 17.

Itinerariul este urmatorul: Lugoj - Str. Alexandru Mocioni - Str. Traian Grozavescu - DJ592 - Buzias - Str. Principala - DJ592 - Timisoara - Calea Buziasului - Bv. Dr. Iosif Bulbuca - Str. Aries - Str. Cluj - Str. Michelangelo - Bega - Bv. 16 Decembrie 1989 - P-ta Victoriei.

Distanta aproximativa este 60km.

La sosire vom fi asteptati de grupul Ceva de Spus urmand ca la ora 19 sa luam cina impreuna intr-o locatie accesibila din centru.

Aceasta nu este o competitie, se alerga intr-un ritm agreat de toti, nu vom avea puncte de revitalizare. O sa aveam o masina ca suport pe traseu cu trusa de prim ajutor si alte lucruri vitale, aici se va putea lasa si o plasuta cu lucruri personale, batoane, energizante, o mica gustare, etc. O sa va rog in oras si inclusiv pe DJ592 sa facem pe cat posibil sa nu incurcam traficul si anume pe trotuar respectiv dupa linia ce marcheaza marginea carosabilului.

Mai multe detalii pe grupul şi pagina de Facebook a evenimentului.

Start Mobility 4 Disability. Lugoj - Buziaş - Timişoara. Fundraising Run. 9 noiembrie 2014. Grup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări