vineri, 14 noiembrie 2014

Alergare 100 de kilometri. Reşiţa - Timişoara. NaTura Altfel te provoacă să-ţi depăşeşti limitele pe 22 noiembrie 2014

Alergare 100 de kilometri. Reşiţa - Timişoara. NaTura Altfel te provoacă să-ţi depăşeşti limitele pe 22 noiembrie 2014

Anul trecut după ce am alergat cei 86 de kilometri pe traseul Timişoara - Arad şi retur, m-am gândit că anul acesta ar trebui să alerg 100 de kilometri. Încă de atunci am ales traseul Reşiţa - Timişoara şi am vorbit cu multă lume pe această temă. Drept urmare, câţiva prieteni au decis să mi se alăture la această alergare. Am stabilit şi data de 22 noiembrie pentru provocarea asta. Dar între timp, priorităţile din viaţa mea s-au schimbat şi nu am mai simţit nevoia unei alergări de 100 de kilometri. Am scris mai multe pe tema asta în acest articol. Dar pentru prietenii mei este important aceast proiect, aşa că s-au organizat iar pe data de 22 noiembrie, de la ora 5 dimineaţa, vor porni din Reşiţa, cu destinaţia Timişoara. Printre prietenii care vor încerca să alerge 100 de kilometri, este şi Diana Crăiniceanu (Amza). Despre ce o motivează să încerce parcurgerea traseului, am scris în acest articol.

În continuare vă las invitaţia făcută de Ciprian Ştefănescu, un alt prieten care se va implica în acest eveniment.

Alergare 100 de kilometri. Reşiţa - Timişoara. NaTura Altfel te provoacă să-ţi depăşeşti limitele pe 22 noiembrie 2014. 100km

De ce am iesi din zona noastra de confort? De ce am alege sa facem lucruri pe care nu le-am facut niciodata inainte, lucruri care ne sperie?

Deoarece aici se intampla magicul!

Pentru ca abia atunci ajungem in situatii care ne scot la iveala potentialul. Pentru ca doar asa prindem curaj sa infruntam neprevazutul vietii. Pentru ca abia atunci dobandim incredere in fortele proprii si descoperim in noi calitati pe care nu eram constienti ca le avem. Pentru ca doar asa evoluam, castigam cunoastere de sine si echilibru interior. Pentru ca abia atunci putem privi viata dintr-o alta perspectiva, pe care poate multi nu o au.

Haideti sa cutezam sa realizam ceea ce inainte consideram a fi IMPOSIBIL!

Cu ocazia aniversarii unui an de existenta, NaTura Altfel va propune sa sarbatorim la modul dificil, si nu facil, in doua etape: intai, facand ceva foarte greu, iar cateva zile mai apoi relaxandu-ne la hidratarea de dupa :-)

Pe 22 noiembrie, NaTura Altfel va provoaca sa iesiti din zona de confort si sa va depasiti limitele, incercand sa alergati cu cel putin 1 km mai mult decat distanta maxima pe care ati alergat-o vreodata pina acum. Alergarea are loc pe plat, pe marginea soselei, pe un traseu ce porneste din Resita si al carui finish este in fata Catedralei Metropolitane din Timisoara. Vom avea masina si bicicleta/te de suport.

Doritorii se pot alatura de oriunde de pe aceasta ruta (vedeti detaliile mai jos). Daca cunoasteti alti alergatori din TM sau din tara carora considerati ca le-ar face placere sa participe, trimiteti-le si lor invitatia.

Nu e vorba de nici o competitie si nici un clasament; singura intrecere este a fiecaruia cu propriile limite!


Mai multe informaţii pe evenimentul de pe Facebook.


Alergare 100 de kilometri. Reşiţa - Timişoara. NaTura Altfel te provoacă să-ţi depăşeşti limitele pe 22 noiembrie 2014. Orar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări