miercuri, 3 septembrie 2014

Invitaţie la RUNFEST, eveniment de alergare în natură. 20 Septembrie 2014, Pădurea Băneasa, Bucureşti

Invitaţie la RUNFEST, eveniment de alergare în natură. 20 Septembrie 2014, Pădurea Băneasa, Bucureşti
RUNFEST este una dintre cele mai revigorante manifestari ale acestei toamne. Aflat la cea de a doua editie, evenimentul de alergare in padure iti lanseaza invitatia de a te pregati de concurs, mai ales ca poti participa impreuna cu cei dragi, familia si prietenii, si totodata iti poti incuraja copiii sa faca miscare si sa intre intr-o competitie sportiva.

RUNFEST, un cros destinat participantilor de orice nivel, va avea loc sambata, 20 septembrie 2014, in Padurea Baneasa. MPG, organizatorul evenimentului RUNFEST vine cu o oferta bogata pentru iubitorii de miscare si anunta urmatoarele categorii de concurs: Copii, Juniori, Familie, Individual Open si Stafeta.

Dupa ce anul trecut, la startul acestei competitii s-au aliniat peste 600 de alergatori, din Bucuresti, dar si din alte orase din tara, a doua editie a RUNFEST va oferi participantilor un nou prilej de a profita de beneficiile crosului in padure.

„Dorim sa atragem in mijocul naturii cat mai multi alergatori si, mai ales, sa incurajam familiile sa evadeze pentru cateva ore din spatiul urban si sa se bucure de frumusetea si racoarea padurii. Ramanem consecventi in a oferi oamenilor, indiferent de abilitatile sportive si gradul de pregatire, prilej de bucurie, facand sport, impreuna, pe trasee adaptate pentru fiecare”, a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG.

Invitaţie la RUNFEST, eveniment de alergare în natură. 20 Septembrie 2014, Pădurea Băneasa, Bucureşti. Start

Astfel, la cea de a doua editie a RUNFEST vor avea loc 8 curse de alergare in aer liber, pe un traseu ce combina zone de padure cu cele de asfalt. Toate categoriile de concurs primesc in 2014 mai multi kilometri pentru ca participantii sa se bucure mai mult timp de alergare si pentru a-si arata forma fizica.

Astfel, pentru copii si juniori, traseele vor fi ceva mai lungi, de 2 kilometri si, respectiv, de 4 kilometri. Adultii care vor sa isi incurajeze copiii sa faca sport se pot inscrie impreuna cu unul dintre acestia la categoria Familie, unde traseul va fi de 4 kilometri.

Cei care au inclus alergarea de anduranta in programul lor saptamanal si vor sa parcurga mai multi kilometri in padure pot opta direct pentru categoria Individual Open. Aici se pot inscrie doar adultii, iar la cea de a doua editie a RUNFEST concurentii au de ales intre trei variante de traseu: 5 km, 10 km sau 15 km. Anul trecut, aproape 400 de participanti au ales aceasta categorie si au alergat 3 sau 9 kilometri, dovedind ca stilul de viata activ este preferat de multi oameni din tara noastra.

Si cei care se vor inscrie la Stafeta vor avea de alergat mai mult in acest an, dupa cum urmeaza: 2 x 5 km sau 3 x 5 km.

Proba
Varsta
Distanta
Categorii
Copii
sub 14 ani
2 km
M/F: 8-10 ani
M/F: 11-13 ani
Juniori
intre 14 și 18 ani
4 km
M/F
Familie
copil sub 14 ani
adult peste 18 ani
4 km

Individual Open
peste 18 ani
5 km; 10 km; 15 km
M/F
Stafeta 2x si 3x
peste 18 ani
2 x 5 km



3 x 5 km

 Notă: M = masculin; F = feminin

La RUNFEST nu exista decat limita minima de varsta, respectiv 8 ani, asadar oricine este invitat sa se inscrie si sa vina la start, indiferent de nivelul de pregatire, incepator sau alergator cu experienta. Si premiile sunt mai multe in acest an, iar MPG va organiza doua tombole, una pentru copii si una pentru adulti.

Organizat in Saptamana Europeana a Mobilitatii, 16-22 septembrie, RUNFEST isi doreste sa incurajeze oamenii sa acorde mai mult timp sportului si sanatatii lor si sa vina la alergare in natura, alaturi de familie si prieteni, pentru a-si imbunatati calitatea vietii.

Ministerul Tineretului si Sportului si Primaria Municipiului Bucuresti sustin desfasurarea celei de a doua editii a crosului RUNFEST si sprijina evenimentele care incurajeaza publicul larg sa faca miscare si sa se bucure de frumusetea competitiilor sportive in natura.

Mai multe informaţii pe www.runfest.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări