marți, 9 septembrie 2014

Invitaţie la competiţia de ciclism în natură "4 Pedale". 21 septembrie, pădurea Băneasa, Bucureşti

Invitaţie la competiţia de ciclism în natură "4 Pedale". 21 septembrie, pădurea Băneasa, Bucureşti. Afiş
Nu, nu m-am apucat de ciclism. Dar am prieteni pasionaţi de acest sport şi cum susţin orice formă de mişcare, voi promova şi acest eveniment. Are loc în ziua imediat următoare competiţiei de alergare RUNFEST, tot în pădurea Băneasa. Vă las în continuare informaţiile organizatorilor:
Competitia „4 Pedale” ofera de 2 ori mai multa distractie pasionatilor de ciclism
Pe 21 septembrie 2014, la finalul Saptamanii Europene a Mobilitatii, MPG si Fundatia PROAM Events iti ofera o noua manifestare in natura, concursul de ciclism: „4 Pedale”!

Invita-ti partenerul sau partenera, dar si prietenii, sa ia parte la o super cursa pe bicicleta in padurea Baneasa. Va avea loc a doua editie a concursului de MTB pe echipe din cadrul Riders Club, un sistem de competitii destinat pasionatilor de ciclism de orice nivel. Inscrierile la concursul de ciclism sunt deschise pana pe 17 septembrie.

Concursul va fi unul de stafeta si este dedicat echipelor de doua persoane. Traseul concursului va explora inima padurii Baneasa, pe o lungime de 17 km. Realizat de multiplul campion national MTB Razvan Juganaru, traseul este placut atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au mai multa experienta. Desi dificultatea sa este redusa, cursa este una deosebit de antrenanta si relativ variata, imbinand drumurile forestiere late si drepte, pretabile pentru depasirile in viteza, cu single track-uri deosebite, unde ai impresia uneori ca esti doar tu si padurea, intr-o goana nebuna.

Invitaţie la competiţia de ciclism în natură "4 Pedale". 21 septembrie, pădurea Băneasa, Bucureşti. Start

Fiecare dintre cei doi membri ai unei echipe vor trebui sa efectueze traseul de 17 km, iar schimbul de stafeta va avea loc la punctul de start / finish. Cursele se vor desfasura pe categoriile feminin, masculin si mixt.

Premiile pentru ocupatii podiumului constau, in functie de categorie, in acordarea unei sume de bani, dar si a unui voucher de reducere de la Seroussi, in valoare de 450 lei, precum si medalia de finisher si  diploma de concurs.

In cadrul evenimentului va avea loc si o tombola la care vor putea participa roti riderii inscrisi la  „4 pedale” si pot castiga: Cadru GIANT XTC Aluminiu (2999 lei); Bicicleta GIANT Revel 29er 1 (2499 lei); 1 x trusa de scule Skil; 3 x cosuri cu fructe si legume Abbara; 3 x vouchere Aventuria, in valoare de 100 de lei fiecare; 3 x vouchere Seroussi, in valoare de 450 de lei fiecare.

Tragerea la sorti va avea loc la finalul evenimentului si este adresata doar celor prezenti la fata locului.
SCORSEZE MEDICAL GROUP, partenerul medical al concursului “4 Pedale”, iti ofera informatii complete despre cum trebuie sa ai grija de sanatatea ta atunci cand te pregatesti de o competitie sportiva. Pentru mai multe detalii suna la: 021 9828.

Ministerul Tineretului si Sportului si Primaria Municipiului Bucuresti sustin desfasurarea celei de a doua editii a concursului de ciclism „4 Pedale” si sprijina evenimentele care incurajeaza publicul larg sa faca miscare si sa se bucure de frumusetea competitiilor sportive in natura.

Organizat in Saptamana Europeana a Mobilitatii, 16-22 septembrie, competitia „4 Pedale”  isi doreste sa incurajeze oamenii sa acorde mai mult timp sportului si sanatatii lor si sa practice ciclismul fie in oras, fie in natura, alaturi de familie si prieteni, pentru a-si imbunatati calitatea vietii.

Pana duminica, 21 septembrie, alege-ti coechipierul si rodati echipa. Inscrierile au loc exclusiv online pe pagina oficiala a concursului: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/4-pedale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări