luni, 8 septembrie 2014

Antrenament pentru RUNFEST 2014. Duminică, 14 septembrie 2014, ora 9, Parcul Floreasca, Bucureşti

Antrenament pentru RUNFEST 2014. Duminică, 14 septembrie 2014, ora 9, Parcul Floreasca, Bucureşti. Afiş
V-am invitat la RUNFEST în acest articol. Dar până atunci, pe data de 14 septembrie va fi organizat un antrenament pentru acest eveniment. Iată ce au declarat organizatorii:

Toamna vine cu unul dintre cele mai energizante evenimente: RUNFEST! A doua editie a crosului in natura, care va avea loc pe 20 septembrie a.c., in Padurea Baneasa, iti propune mai multi kilometri si mai multa distractie.

Cum organizatorii MPG si Fundatia PROAM Events, alaturi de partenerii lor, vor sa se asigure ca vei fi gata sa iei startul in forma maxima, ti-au pregatit un eveniment 3 in 1, de training, energie si distractie, inainte de marele concurs.

Astfel, duminica, pe 14 septembrie 2014, demonstreaza ca esti matinal si preocupat de sport si sanatate si ia parte la un antrenament de Fitness & Running Exploziv in Parcul Floreasca care sa te pregateasca pentru RUNFEST. La ora 09.00, tocmai cand ar trebui sa iti bei cafeaua, MPG iti va oferi o sticla de apa rece si cele mai bune sfaturi despre sanatate si sport de la medicul nutritionist Serban Damian.

Odata mintea umpluta cu informatii, urmeaza multa adrenalina. In scena vor intra doi specialisti in ale sportului care te vor provoca sa iti antrenezi fiecare muschi din corp si sa iti analizezi forma fizica: Zsolt Gyongyossy, antrenor emerit si Horatiu Dumitrescu, multiplu campion la atletism. Muzica si distractia nu vor lipsi din program, pentru a simti fiecare exercitiu de fitness pe ritm, iar aleile Parcului Floreasca te asteapta sa le parcurgi in cateva ture usoare. La final, in timp ce iti tragi rasuflarea si te energizezi cu produsele oferite de Plafar si GoldNutrition, ai ocazia sa castigi si premii la tombola pentru ca ziua sa fie si mai placuta.

Antrenament pentru RUNFEST 2014. Duminică, 14 septembrie 2014, ora 9, Parcul Floreasca, Bucureşti

Ora
Program
08:30-09:00
Sosirea participantilor si inscrierea la Tombola GoldNutrition – cortul Plafar
Informatii legate de editia a doua a RUNFEST – cortul MPG
09:00-09:30

Pregateste-te de RUNFEST cu un program de training si o nutritie echilibrate! – dr. Serban Damian, medic sportiv (prezentare, Q&A)

09:30-10:45


Pregateste-te de RUNFEST cu un program de training corect si adecvat nivelului tau!
Introducere – Zsolt Gyongyossy, antrenor emerit
Fitness & Running Exploziv – Horatiu Dumitrescu, multiplu campion la atletism si Zsolt Gyongyossy, antrenor emerit
11:00-11:15
Extragerea premiilor la Tombola GoldNutrition – cortul Plafar

Participarea e gratuita si deschisa tututor iubitorilor de miscare. Asadar, daca te-am convins sa iei parte la aceasta provocare duminica dimineata, inscrie-te pe: runfest@mpg.com.ro, pana vineri, 12 septembrie, ora 14.00. Si chiar daca nu crezi ca vei rezista la tot antrenamentul, noi te invitam oricum sa incerci si sa nu ratezi aceasta intalnire, dupa ce te inscrii la adresa mentionata mai sus. Pregateste-te de... RUNFEST 2014!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări