vineri, 23 mai 2014

Cele mai bune geluri pentru alergare de la GU Energy au ajuns si in Romania

Cele mai bune geluri pentru alergare de la GU Energy au ajuns si in Romania. Promotie

Vă spuneam în articolul despre cartea Sa alergi sau sa mori. Jurnalul unui campion - Kilian Jornet, că în perioada promoţiei, primiţi alături de carte şi un gel GU Energy. Între timp am comandat cartea şi am primit cadou şi acest gel. Acea promoţie mai este valabilă până la data de 26 mai 2014. Dar acum vreau să vă prezint altă promoţie, una cu GUst...

O găsiţi pe această pagină, cu specificaţia că promoţia este valabilă până la data de 31 mai 2014, având următoarea descriere:

Am venit in Romania... Noua ne-a fost mai usor sa ajungem la Western States Endurance Run (California - SUA), la Hardrock 100 (Colorado - SUA), la Leadville Trail 100 Run (Colorado - SUA), pe campiile de lava la Ironman 70.3 Hawaii (SUA), ba chiar si la 8 Bridges Hudson River Swim (18.3 mile inot, New York - SUA), doar poate impreuna cu noi ajungi si tu.
Spor la antrenamente si nu uita GU energizeaza!

In orice, inceputul e mai greu asa ca noi te ajutam, comanzi 4 bucati din GU Energy Gel, iar noii iti oferim unul gratuit. Tu incerci unul dintre aceste geluri, iar daca nu iti plac poti sa le returnezi si primesti banii inapoi.



Gelul din promoţie este cel pe care l-am primit alături de cartea Sa alergi sau sa mori. Jurnalul unui campion - Kilian Jornet.

GU Energy Gel este ideal pentru toti sportivii. Este simplu de luat si se digereaza usor. Ofera exact ce aveti nevoie, rapiditate si rezistenta, in timp ce faceti miscare.

Sa alergi sau sa mori. Jurnalul unui campion - Kilian Jornet. 360 GU

Vă mai recomand şi alte produse GU:

GU Roctane Ultra Endurance Energy Gel este un gel cu o aroma placuta. Ideal pentru toti sportivii care participa la curse lungi sau la mai multe curse in aceeasi zi. De asemenea este recomandat pentru antrenamentele lungi.

GU Chomps sunt jeleuri ideale pentru toti sportivii. Ofera exact ce aveti nevoie, rapiditate si rezistenta in timp ce faceti miscare.

Aşa arată la mine pe masă, pregătite de luptă:

Cele mai bune geluri pentru alergare de la GU Energy au ajuns si in Romania. Geluri

Istoria GU

Din 1991 pana astazi, sportivii din intreaga lume au ajuns la aceeasi concluzie: GU functioneaza.
Compania noastra, prin produsele sale, are ca principal obiectiv nutritia sportivilor, iar acest lucru a inceput cu originalul GU Energy Gelo metoda revolutionara si mai eficienta de a pastra sportivii alimentati in timpul activitatilor sportive.
De atunci GU a continuat sa-si imbunatateasca reteta, care incorporeaza cele mai recente cercetari stiintifice in produsele sale.
In 2001, GU Electrolyte Brew a fost lansat ca partenerul perfect pentru hidratare a lui GU Energy Gel.
In 2008 a fost introdus Roctane Ultra Endurance Energy Gelurmat de Chomps Energy Chews si GU Recovery Brew in 2009.
Fiecare produs are in reteta sa ingredientul special destinat sa duca mai departe misiunea GU... aceea de a ajuta sportivii sa fie mai rapizi si mai rezistenti.

2 comentarii:

  1. Sa vezi ce buni sunt electrolitii! >>> http://www.guenergy.ro/electroliti/gu-electrolyte-brew-drink-910-coacaze-rodie.html

    RăspundețiȘtergere

Recomandări