miercuri, 28 mai 2014

Care este cea mai frumoasă medalie de maraton? Cea de la Maraton Arad, din 14 iunie 2014, evident!

Care este cea mai frumoasă medalie de maraton? Cea de la Maraton Arad, din 14 iunie 2014, evident!
Am scris aici o invitaţie amplă la Maraton Arad, care va avea loc pe 14 iunie 2014. Vă reamintesc că înscrierile se mai pot face până pe 8 iunie, pe pagina oficială a evenimentului, www.maratonarad.ro.

Dar astăzi vreau să vă prezint un motiv în plus pentru a participa la eveniment, această superbă medalie pe care orice "colecţionar" din domeniu sunt sigur că şi-o doreşte. Eu unul recunosc, nu m-am putut abţine. Am reacţionat precum un copil dornic să primească o nouă jucărie :).

Iată descrierea făcut de cei de la Clubul Sportiv Experienta Multisport, organizatori ai evenimentului:

Medalia pentru semimaraton si maraton are gravat în relief un simbol al orașului de pe Mureș și anume Cetatea Aradului, fortificație construită în stil Vauban-Tenaille între anii 1763-1783, după un proiect propus de către Ferdinand Philipp Harsch, la cererea împărătesei Maria Theresa.

Medalia a fost realizată de către gravorul arădean Abraham Zoltan după un desen propus de către Johanne Søndergaard Berg din Danemarca.


Având în vedere că la ediţiile din 2012 şi 2013 am alergat pe distanţa de semimaraton (21,1 km) iar anul acesta la eveniment fiind inclusă şi proba de maraton, va fi o bucurie pentru mine să alerg pe distanţa de 42,2 km la Arad. Având în vedere că în această perioadă fac doar alergări lungi, la viteză lejeră şi nu m-am antrenat anume pentru maraton, nu-mi fac speranţe că voi scoate un timp foarte bun. Dar nici nu va conta, voi merge la Arad pentru a mă bucura încă o dată de competiţia mea de suflet...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări