miercuri, 12 martie 2014

Alergare in Centrul Vechi din Bucuresti

Alergare în Centrul Vechi din Bucureşti
Cei de la Kick Off Events care organizeaza The Color Run s-au pus serios pe treaba si au lansat un nou eveniment de alergare cu accent pe buna dispozitie.

Este vorba mai exact despre o serie de evenimente in jurul valorilor sport, distractie si stil de viata activ si sanatos. 5KM ii poti alerga in 20 minute sau in 50, nici nu conteaza prea mult, important este sa te simti bine!

Centrul Vechi al Bucurestiului devine o inedita pista de alergare, gazda unor evenimente tematice. Fiecare cursa va avea doua probe: 5 km pentru cei necompetitivi sau la primele experiente, 10 km pentru cei cu un spirit competitiv.

In premiera, aceste curse iti ofera oportunitatea de a descoperi Centrul Vechi dintr-o alta perspectiva. Ramane un loc in care te poti distra, dar intr-un mod activ si sanatos. Impreuna cu prietenii sau familia, alaturi de oameni veseli, cu pofta de viata, dornici sa se miste, cu totii veti petrece momente inedite atat pe parcursul curselor, cat mai ales la petrecerile de final.

Alergare în Centrul Vechi din Bucureşti

Evenimente:

Bucharest Old Town Race va avea loc pe 29 martie 2014. In premiera, o cursa de alergare va da startul deschiderii teraselor. Inainte de a preda stafeta petrecerilor, va propunem sa va distrati alergand.

The Halloween Night Race aduce o noua cursa tematica adaptata contextului. Decorurile specifice evenimentului, respectiv dovlecii luminosi, vrajitoarele pe matura si fantomele, va vor pune pe fuga.

Winter Race va demola mitul alergarii in sezonul rece, prin zapada. Cursa ii provoaca pe participanti sa infrunte temperaturile scazute. La final, curajosii vor fi premiati cu cea mai dulce si calda recompensa.

Mai multe detalii pe 5km.ro şi pe pagina de Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări