vineri, 13 martie 2015

Invitaţie la Crosul Padurii, 28 Martie 2015, Parcul Tineretului, Bucureşti

Invitaţie la Crosul Padurii, 28 Martie 2015, Parcul Tineretului, Bucureşti

După 6 ediţii anterioare ale Crosului Pădurii, după ce peste 3000 de sportivi au trecut linia de finish, din ce în ce mai mulți în fiecare an, ViitorPlus a tras linie și a ajuns la o concluzie:  alergarea chiar face oamenii mai fericiţi și mai zâmbitori.

Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, în 2015 ViitorPlus te așteaptă cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parcul Tineretului, la o nouă ediție a Crosului Pădurii. Dacă anul trecut uniforma de alergare au fost pijamalele, anul acesta nu contează cum te îmbraci atâta timp cât îți aduci zâmbetul cu tine și îl păstrezi cât mai mult de la start până la finish.

Invitaţie la Crosul Padurii, 28 Martie 2015, Parcul Tineretului, Bucureşti, Copii

Anul acesta Crosul s-a îmbogățit cu o nouă cursă și mai mulți kilometri! Te poți înscrie la una dintre cele 3 curse pentru adulți: de 5, 10 sau 15 km, iar pentru copiii mici și mari au fost păstrate cursele clasice de 500 m (4-7 ani) și 1000m (8-13 ani). Fie că ești la început sau mai experimentat în ale alergării, participând la Crosul Pădurii susții viața activă și sănătoasă și împădurirea sudului țării cu câte un puiet pentru fiecare nou-născut din Romania prin proiectul Pădurea Copiilor. Profită de taxele preferențiale și înscrie-te chiar de acum aici!

Până la sfârșitul lui martie ți se pregătesc antrenamente și multe alte surprize. Mai multe detalii și noutăți găseşti pe site-ul Crosul Pădurii si pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Proiectul „Pădurea Copiilor” a început în 2007, sub îndemnul „Adoptă un copac!” contribuind până în acest moment la realizarea a peste 37 de hectare de pădure (prin plantarea a peste 235.000 de puieți) pe terenuri degradate, în judeţele slab împădurite din sudul ţării.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări