luni, 16 martie 2015

Invitaţie la The Color Run 2015. Un eveniment inedit de alergare

Invitaţie la The Color Run 2015. Un eveniment inedit de alergare

25 Aprilie 2015, Piața Constituției, BUCUREȘTI

13 Iunie 2015, Piața Unirii, CLUJ-NAPOCA


Miracolul culorilor revine strălucitor!

The Color Run se întoarce în România pentru cursele de alergare de la București și Cluj-Napoca. ”The Happiest 5k on the Planet” va avea în 2015 un element de noutate: pudra strălucitoare.

București, 23 Februarie 2015

Uite cine s-a întors! După o primă ediție de succes, The Color Run revine în România pentru a-și răspândi dragostea față de culori. În 2015 vom avea patru curse electrizante de alergare pe distanța de 5 kilometri, primele două urmând să se desfășoare la București (25 Aprilie, Piața Constituției) și Cluj-
Napoca (13 Iunie, Piața Unirii).

Invitaţie la The Color Run 2015. Un eveniment inedit de alergare. Start

”The Happiest 5k on the Planet” va avea un nou concept. Pe lângă cele patru porți tradiționale de culoare, roșu, galben, portocaliu și verde, alergătorii vor trece printr-un al cincilea punct de culoare, cel cu pudra strălucitoare.

O cursă de alergare nu reprezintă o noutate. Probabil, au inventat-o oamenii peșterilor. Totuși, o alergare prin mirajul culorilor este ceva cu totul nou. Fie că-ți place să înghiți kilometri, fie că ești îndrăgostit de canapeaua de acasă sau de scaunul de la birou, o mișcare în plus reprezintă o oportunitate fantastică de a-ți colora cotidianul. Să fie clar, cronometrul rămâne oprit pe parcursul celor 5 kilometri!

Invitaţie la The Color Run 2015. Un eveniment inedit de alergare. Unicorn

Lucrurile mari se întâmplă atunci când îți iei inimă în dinți. România... ești gata? Pariez că da! Alături de prietenii tăi nu poți pierde. Alături de necunoscuți îți poți face noi prieteni. Culorile unesc! La The Color Run, bucuria oamenilor este contagioasă. Cum să nu fii fericit? Iar la finalul cursei, curcubeul de culori în care vei fi integrat va vibra la tensiune înaltă pe portativul muzicii.

Fii sănătos. Fii fericit. Fii tu însuți. ”The Happiest 5k on the Planet” te așteaptă să celebrezi bucuria și originalitatea într-o cursă în care albul devine curcubeu.

The Color Run România susține proiectul social Grow, dezvoltat de Școala de Valori. Prin acest program, adolescenții din Grow sunt ajutați să-și descopere valorile și să-și aleagă drumul în viață.

Invitaţie la The Color Run 2015. Un eveniment inedit de alergare. Familie

Primul eveniment The Color Run s-a desfășurat în ianuarie 2012, în Phoenix, Arizona. În cei trei ani, ”furtuna de culoare” a trecut prin 270 de orașe din 30 de țări și a angrenat peste șase milioane de alergători. În cele patru curse disputate anul trecut la București (26 Aprilie și 13 Septembrie), Cluj-Napoca (13 Iulie) și Mamaia (26 Iulie) au participat peste 10.000 de persoane. În 2015, ”The
Happiest 5k on the Planet” va avea mai mult de 300 de evenimente, în 50 de țări.

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run România ,  iar pagina de Facebook oferă poze, video şi ultimele informații despre cursele euforice in culori.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări