marți, 25 septembrie 2012

Piese ale trecutului

Piese ale trecutului

După cum spuneam, nu alerg dintotdeauna! Prima mea pasiune a fost poezia. Am început de la câteva versuri timide scrise pentru o fată, când eram copil şi am ajuns mai târziu să compun, să înregistrez şi să interpretez pe scenă. A fost o perioadă frumoasă din viaţa mea! Acum realizez că am urmat acelaşi traseu precum la alergare, am început din plăcere şi am evoluat mai mult decât mă aşteptam. Am înregistrat multe piese, am avut concerte şi am apărut în MTV Magazine. Însă acea perioadă a fost doar o etapă a tinereţii şi trebuie să accept că a trecut. Voi păstra amintirile precum nişte trofee câştigate cândva...

Azi m-am decis să public ultima mea piesă! Nu pot spune "o nouă piesă" pentru că am început să lucrez la ea în 2006 dar nu am finalizat-o niciodată. În aceşti ani am rugat diferiţi oameni să mă ajute cu finalizarea ei dar unii nu au vrut, unii nu au putut, alţii nu au avut timp. Spun asta fără a face vreun reproş!

M-am hotărât să o public în forma ei brută, pentru a pune punct acelei etape. Este în colaborare cu un artist talentat din Mexic, pe nume Amenaza şi are titlul Spiritual Roots. Am încercat să subliniem leguturile spirituale dintre oameni, bazate pe origini, empatie, gânduri comune, indiferent de barierele geografice, în acelaşi timp protestând împotriva aspectelor negative... Alături de această piesă, mai las câteva aici din pură nostalgie! Observaţi că în titlu am folosit termenul piese, nu melodii. Nu m-am considerat niciodată muzician ci un poet contemporan...














Următoarele piese sunt din perioada 2004 - 2006, când am făcut parte din M.a.a.T., alături de Frăţiman şi Khabalew! A fost o onoare pentru mine să interpretez alături de ei! ;)







Cred că publicarea pieselor pe acest blog este ceva inedit. Nu cred că mulţi sportivi fac aşa ceva! :)
Şi vă spuneam de apariţia în MTV Magazine! În acest moment, o văd precum un trofeu, precum o "diplomă" câştigată în trecut! Am încercat să sublineiz acest aspect în următoarea poză:




2 comentarii:

Recomandări