marți, 9 iunie 2015

Articol despre Florin Chindea pe blogul de dezvoltare personală stepanadrian.ro

Articol despre Florin Chindea pe blogul de dezvoltare personală stepanadrian.ro

Ieri, după ce am publicat articolul despre Maraton Arad 2015, m-am bucurat să aflu că l-am inspirat pe Stepan Adrian să scrie un articol despre mine pe blogul său de dezvoltare personală, stepanadrian.ro. M-am simţit onorat să aflu că articolele de pe blogul meu l-au ajutat la început, motivându-l să iasă la alergare. Adrian are pe blog inclusiv un Jurnal de Antrenament pentru Semimaraton. E clar că avem pasiuni comune...

Iată ce a scris ieri în articolul de pe blogul său:

Alergător și Maseur – două pasiuni, un singur nume: Florin Chindea

Pe Florin Chindea l-am descoperit în urmă cu vreo doi ani citindu-i blogul, exact în momentele în care făceam primii pași, la figurat dar și la propriu, în lumea alergării.

Am petrecut câteva zeci de minute bune citindu-i peripețiile de la diverse competiții, fiind fascinat de modul în care se pregătea pentru fiecare cursă, de la geluri și băuturi isotonice la echipamente de măsurat pulsul etc. – eu neavând nici măcar o pereche de pantofi de alergare (alergam în teniși – mare greșeală).

Am învățat multe de pe blogul său, multe altele urmând să le descopăr de unul singur în sutele de sesiuni de alergare ce urmau.

Recent, am rămas uimit și plăcut surprins să văd că Florin muncește din greu la un alt vis al său, acela de a deveni un maseur profesionist. Între timp a devenit unul și l-am întâlnit deja la Timotion (2015) cât și la Maratonul, Semimaratonul și Crosul Aradului (2015), unde era coadă la masaj la el.

Citeşte restul articolului aici: http://stepanadrian.ro/alergator-si-maseur-doua-pasiuni-un-singur-nume-florin-chindea/
Articol despre Florin Chindea pe blogul de dezvoltare personală stepanadrian.ro. Jurnal de antrenament semimaraton


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări