sâmbătă, 20 decembrie 2014

Alergare pe timp de noapte? Cu frontala Petzl

Alergare pe timp de noapte. Cu frontala Petzl

În lista cu echipamentul obligatoriu pentru Ciucaş X3, era trecută şi fronala Petzl. Având în vedere că Startul era la ora 6 dimineaţa, acest accesoriu era vital pentru alergarea pe întuneric prin pădure. Dar am continuat să folosesc frontala şi după ce m-am întors de la concurs.

O vreme am alergat seara şi vroiam să mă asigur că nu dau peste biciclişti, câini sau alte vieţuitoare paşnice. Mai nou alerg dimineaţa şi am aceeaşi necesitate de iluminare. Prin urmare, îmi asortez frontala cu căştile albastre de extraterestru şi pornesc pedestru la alergare.

Alergare pe timp de noapte. Cu frontala Petzl. Căşti Bluetooth

Unii oameni îşi fac griji pentru nivelul meu de fashion pe stradă. Adevărul este că în momentul în care alerg, numai la asta îmi stă gândul: Oare ce va spune lumea despre cum arăt cu frontala şi căştile? Oare se asortează cu pantofii? Oare oamenii sunt şocaţi văzând un extraterestru în colanţi, alergând pe stradă?

Având în vedere că mulţi alergători sunt amatori, spre surprinderea majorităţii, nu trăiesc din alergare. Implicit trebuie să meargă la un loc de muncă. Aşa că timpul pentru alergare este dimineaţa sau seara. Iar în perioada asta când se înserează devreme, cred că pe lângă echipamentul reflectorizant, o frontală este obligatorie.

Alergare pe timp de noapte. Cu frontala Petzl. Ciucaş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări