joi, 20 februarie 2014

Adidas AdiZero Ace 3M - primele impresii

Adidas AdiZero Ace 3M - primele impresii

Inspirat de campania Dă-i papucii, a celor de la 360SPORT, m-am gândit să-mi fac nişte cadouri. Însă nu am ales de această dată pantofi de la Inov-8 sau La Sportiva pentru că visam de mult la o pereche de Adidas AdiZero Ace 3M.

Am înţeles că mulţi campioni aleargă în aşa ceva şi m-am gândit că sigur din cauza pantofilor au acele rezultate... Bine, fie, e posibil ca şi antrenamentul să aibă un rol important :). Ce mi-a plăcut la această pereche este că sunt făcuţi anume pentru alergatul pe pingea (partea din faţă a tălpii - forefoot). Am scris pe tema asta în articolul Cel mai bun mod de a călca în timpul alergării de anduranţă.

Adidas AdiZero Ace 3M - primele impresii

Cu aceeaşi ocazie, am luat şi o pereche de Salomon XR Mission care au talpa pe acelaşi principiu, fără exagerări la călcâie. Voi scrie primele impresii şi despre acea pereche, după ce îi voi testa. Momentan m-am jucat doar cu perechea de Adidas. Iniţial vroiam să folosesc acei Salomon pentru alergările pe câmp, în afara oraşului, dar după alergarea de sâmbăta trecută mi-am dat seama că sunt mai potriviţi pentru alergarea la pistă. Aşa că îi voi folosi alternativ, alături de Adidas AdiZero. Pentru trail running, indiferent că e pe câmp sau munte, voi folosi în continuare perechea de Salomon Crossmax de care sunt foarte mulţumit.

Revenind la Adidas AdiZero Ace 3M, pot spune că am avut acea senzaţie pe care o ai când te îndrăgosteşti la prima vedere... şi te bucuri să vezi că nu a fost doar o impresie greşită. Când am ieşit cu ei la alergare, am simţit cum totul este perfect. Sunt făcuţi dintr-un material subţire şi sunt foarte uşori. Se fixează excelent pe picior, încât nici nu-ţi dai seama că îi porţi. Iar cum călcâiul nu este foarte greu, alergarea pe pingea se face într-un mod natural. Acestea sunt primele impresii, voi reveni cândva cu alte detalii, după ce îi voi folosi mai mult timp. Până atunci, va continua povestea de dragoste dintre ei şi pista de atletism.

Adidas AdiZero Ace 3M - primele impresii

6 comentarii:

  1. salut, sa-i stapanesti sanatos, ma intereseaza de unde ai achizitionat Adidas AdiZero Ace 3M, caci am cautat pe intern si nu am gasit mare lucru....spor la alergat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc!

      Nu i-am comandat de pe net, i-am luat direct din magazin. Aşa îmi place, să-i pot proba înainte. Am alergat cu ei prin magazin, cred că paznicii erau cu ochii pe mine :)). I-am luat de la Bodo Sport, din Galeria 1, Timişoara.

      Ștergere
    2. mersi, cam departe, aprox. 700km de la mine, poate dau o fuga...

      Ștergere
    3. Ok, poate alergi în 14 zile câte 50 km până aici :).

      Ștergere

Recomandări