miercuri, 12 februarie 2014

Invitaţie la Crosul Pădurii, 30 martie 2014, Bucureşti

Invitaţie la Crosul Pădurii 2014 - banner

Te-ai întrebat vreodată când se aleargă cel mai bine, dimineaţa sau seara? Şi cei de la ViitorPlus s-au întrebat! Dacă tu ştii exact când îţi iese cel mai bine, ajută-i să vadă cum funcţionează alergarea la marea majoritate. Dacă anul trecut Crosul a fost seara, ei bine, anul acesta, alergarea se face de dimineaţă cu scopul de a compara timpii şi a ajunge la o concluzie. ViitorPlus va da verdictul la modul general, dar şi pe categorii de vârstă şi pe genuri (feminin/masculin).

          Sub motto-ul „Trezeşte-te în alergare!”, asociaţia ViitorPlus şi Dolce Sport îi invită pe toţi iubitorii de alergare şi mişcare în aer liber să participe la Crosul Pădurii powered by Dolce Sport, un eveniment ce promovează un stil de viaţă activ şi sănătos şi susţine creşterea suprafeţelor împădurite în sudul ţării. Crosul va avea loc pe 30 martie, în Parcul Tineretului din capitală şi le propune tuturor participanţilor să-şi asorteze adidaşii la pijama, pentru că la această ediţie pijamaua este „ţinută obligatorie” de alergare :).

Invitaţie la Crosul Pădurii 2014 - Start

Alergi de obicei pentru a fi în formă, pentru că-ţi place, pentru că te face să te simţi energizat, pentru că este ocazia în care îţi poţi simţi inima bătând în ritmul paşilor? Vino la Crosul Pădurii! Aleargă pentru tine însă ajută şi o cauză nobilă ca extra-motivaţie, cauza împăduririlor! Vei susține plantarea câte unui puiet pentru fiecare nou-născut din România, propusă de campania Pădurea Copiilor a asociaţiei ViitorPlus! Rata de împădurire a judeţelor din sudul ţării nu depăşeşte 5%, deşi cifra optimă pentru judeţele de câmpie fiind de 20% suprafaţă împădurită. Te-ai putea imagina alergând în timp ce ai respira doar cu jumătate dintr-un plămân?

Vrei să ştii ce specii de arbori se planteaza de obicei în Pădurea Copiilor? Păi, cam aceleaşi ca numele echipelor în care te poţi înscrie: frasin, tei şi stejar! Echipele sunt o grupare simbolică, pentru toți fanii alergărilor de grup! Există 3 echipe: o echipă numită Frasin, ce va fi pregătită de foarte tehnica Oana Badea, o echipă Stejar, condusă de simpaticul Andrei Gligor, şi o echipă Tei, antrenată de celebrul Andrei Roşu; cei trei aflaţi în calitate oficială de căpitani! Care este menirea celor trei căpitani? Ei vor conduce antrenamentele de dinaintea cursei, vă vor da sfaturi şi vă vor încuraja. Antrenamentele şi mesajele căpitanilor vor fi anunţate şi postate pe www.facebook.com/CrosulPadurii!

Invitaţie la Crosul Pădurii 2014 - Forest Wallpaper
Sursa foto: http://www.funwallz.com/dream-spring-path-in-the-forest-hd-wallpaper-31290.html
            Crosul Pădurii powered by Dolce Sport va cuprinde cele 3 probe consacrate: Mini-maraton de 10 km, Cursa Populară de 3 km şi Cursa Copiilor de 1 km şi 500 m. Ia-ţi prietenii, familia, iubitul/a, alearga pentru arborele care te inspiră şi vino la cros să ne ajuţi să creştem păduri pentru generaţiile viitoare! Înscrierile se fac online aici

              Campania Pădurea Copiilor a demarat în a doua jumătate a anului 2011 ca parte din programul “Adoptă un copac!” derulat de către ViitorPlus de aproape 7 ani. Până acum, Pădurea Copiilor a fost cauza de mediu la 12 evenimente de alergare în care au luat startul pe distanţe diferite, de la cros de 3 km, până la distanţe de Triplu Iron Man şi a atras susţinerea a peste 5500 de alergători, datorită cărora a fost împădurită o suprafaţă echivalentă cu 12 terenuri de fotbal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări