duminică, 23 februarie 2014

Petrovaselo - Cralovăţ - Recaş. 22.02.2014

Petrovaselo - Cralovat - Recas. Harta

Ieri am continuat alergările turistice pe care le facem în weekend. De această dată traseul a fost pe ruta Petrovaselo - Cralovăţ - Recaş. Ciprian Ştefănescu a fost mai întâi în cercetare şi ne-a anunţat că traseul este unul frumos cu pante.

Deşi acum nu am ai avut parte de "viziunile" din weekend-ul precedent, când am alergat în apropiere de fortificaţia de la Corneşti, ne-am bucurat de o alergare frumoasă. Ne-am întâlnit în Petrovaselo, lângă biserică şi căminul cultural. Aici, o doamnă foarte amabilă ne-a făcut poza de grup, după care am pornit la drum. Am fost doar 12 persoane la start dar pe traseu ne-am reîntâlnit cu alergătorii profesionişti de data trecută. Singurul moment "emoţionant" a fost când un bodyguard de-a lor, pe nume Câine Ciobănesc, a început să strige la noi, chemând şi alţi colegi de-ai săi. Dar am scăpat cu bine.

Petrovaselo - Cralovat - Recas. Alergatori profesionisti

Am trecut prin Cralovăţ, după care am urcat o pantă şi am dat de un teren arat. De această dată terenul era uscat, aşa că nu am strâns noroi sub talpă ca data trecută. M-am bucurat să pot testa perechea de Salomon XR Mission pe diferite tipuri de teren. Mă aşteptam ca la final să ies cu ei foarte murdari dar nu a fost cazul. S-au descurcat foarte bine pe pajişte, drum de ţară şi pământ arat. La întoarcere în Petrovaselo am trecut printr-o vie, după care unii dintre noi au continuat alergarea până la Recaş şi înapoi la Petrovaselo.

Cu această ocazie, Virgil, unul dintre alergători a reuşit să realizeze câte un Personal Best cu fiecare pas făcut după 18 km, oprindu-se la peste 21 km. Felicitări Virgil şi mult succes la continuarea PB-urilor pe viitor! Un singur aspect sportiv nu am reuşit să-l îndeplinim. Nu am mai avut timp să bem vin în Recaş. După alergare, ne-am regrupat şi ne-am întors în Timişoara. Deşi nu au fost întâmplări ieşite din comun la această alergare, ineditul este dat de natura superbă care ne arată că există şi altceva decât betoanele oraşului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări