sâmbătă, 15 august 2015

Invitaţie la RUNFEST Baneasa Half Marathon şi 4 Pedale, eveniment de ciclism. 19 - 20 Septembrie 2015

Invitaţie la RUNFEST Baneasa Half Marathon şi 4 Pedale, eveniment de ciclism

Cautam oameni pasionati de miscare si distractie! Ii provocam sa faca sport, sa isi impulsioneze prietenii si sa se bucure de libertatea de a alerga in natura in weekend-ul 19-20 septembrie a.c., in padurea Baneasa. MPG, in calitate de organizator, va da startul evenimentelor 4 Pedale si RUNFEST, doua competitii pline de adrenalina si ofertante in curse adaptate oricarui nivel de abilitate.

Aflata la cea de a treia editie, 4 Pedale este o competitie unica in calendarul anual al Riders Club, care invita pe 19 septembrie la start echipe formate din cate 2 rideri. Traseul concursului va explora inima padurii Baneasa pe o lungime de 20 km, iar evenimentul va include 12 curse, fiind organizate pe categorii de varsta incepand de la 14 ani. Realizat de Razvan Juganaru, multiplu campion national la MTB, Ciclocros si Velodrom, traseul este placut atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati. Fiecare dintre cei doi membri ai unei echipe vor parcurge cate 20 km, iar schimbul de stafeta va avea loc la punctul de Start / Finish. Prin urmare, nu va ramane decat sa va provocati partenerul sau partenera, dar si prietenii, sa ia parte la o super cursa pe bicicleta in padurea Baneasa si sa va imbogatiti colectia de amintiri frumoase.

RUNFEST Baneasa îi invită pe 20 septembrie pe toti pasionatii de alergare sa se bucure de o zi de toamna in natura.

Invitaţie la RUNFEST Baneasa Half Marathon şi 4 Pedale, eveniment de ciclism 01

Pentru iubitorii de miscare au fost pregatite 6 curse de alergare care sa raspunda atat mai multor niveluri de pregatire fizica cat si dorintei de a parcurge trasee mai solicitante. Astfel, pe 20 septembrie, participantii au de ales intre trei trasee: 5 kilometri, o cursa care poate fi realizata de cei aflati la inceputul antrenamentului fizic si care vor sa se bucure de miscare in natura; 10 kilometri, un traseu ceva mai solicitant, insa pe care pot goni fara probleme toti cei obisnuiti sa faca un cros mai lung; 20 kilometri, provocarea de a evolua frumos intr-o proba semimaraton in padure. Participantii trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani si sa se asigure ca au o stare buna de sanatate ce le permite sa termine cu bine un concurs de alergare.

“Tot mai multi oameni costientizeaza beneficiile reducerii nivelului de stres prin reintoarcerea la natura si traiesc alaturi de noi bucuria unui eveniment special conceput pentru amatori, indiferent de abilitati. MPG, prin toate proiectele sale, face sportul accesibil tuturor si ofera oamenilor experiente unice. Asadar, invitam pe toti pasionatii de miscare la cea mai mare sarbatoare a toamnei prin sport si relaxare in natura. Am pregatit un weekend de aventura ciclista si de alergare in natura in 19-20 septembrie, respectiv evenimentele 4 Pedale si RUNFEST. Zeci de sponsori si parteneri sunt gata sa sustina sportivii amatori, ciclisti sau alergatori, si deschiderea acestora pentru miscare si un stil de viata mai sanatos, ceea ce va face din acest weekend unul de referinta pentru pasionatii de sport”, a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG.

Zona de start a celor doua evenimente se afla in parcarea din fata Academiei de Politie, amplasata in paralel cu Aleea Privighetorilor, de unde vor pleca atat traseele de ciclism cat si cele de alergare in padurea Baneasa.

La competitia 4 Pedale inscrierile sunt deschise online pe www.ridersclub.ro si accesibile participantilor cu varsta de minim 14 ani. Ultima zi pentru inscriere si achitarea taxei de concurs este 16 septembrie. Daca va grabiti sa va rezervati locul va puteti bucura de o taxa minima de participare, valabila pana pe 9 august. Va tinem la curent cu noutatile si pe pagina Facebook.

Inscrierile la RUNFEST sunt deschise online pana pe 16 septembrie si se realizeaza pe pagina oficiala: www.runfest.ro, cu selectarea evenimentului din padurea Baneasa. Pana pe 16 august e valabila taxa minima de concurs, asadar va recomandam sa va rezervati din timp un loc la start si sa achitati taxa. Pe pagina Facebook veti vedea si noutatile legate de acest eveniment.

Invitaţie la RUNFEST Baneasa Half Marathon şi 4 Pedale, eveniment de ciclism 02

Pachetul competitional include: tricoul evenimentului; numar de participare, cu cip de unica folosinta; produse si oferte din partea sponsorilor si partenerilor; medalie de Finisher care va fi acordata fiecarui participant dupa trecerea liniei de sosire, dar si o portie de paste Barilla, in sos Barilla, oferita la finalul competitiei. Ocupantii podiumului de la fiecare categorie vor fi rasplatiti cu premii atractive oferite de sponsorii evenimentului, iar detalii veti gasi pe paginile 4 Pedale si RUNFEST, dedicate celor doua competitii.

Asa cum v-am obisnuit la toate evenimentele MPG, veti beneficia si la cele doua concursuri, 4 Pedale si RUNFEST Baneasa, de numeroase servicii menite sa va ofere o experienta cat mai placuta, la standarde superioare si in siguranta: marcaje pe traseele de concurs; servicii specializate de cronometrare; comunicatii de urgenta; servicii medicale si interventie de urgenta; voluntari pe traseu de la Brigada de Voluntari si Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta;  puncte de alimentare cu apa, fructe Abbara si cafea Nescafe 3 in 1; vestiar si garderoba; masaj de relaxare oferit de membrii Asociatiei Studentesti de Fizioterapie din Romania; MC si muzica pe durata evenimentelor; fotografii de la zona de Start / Finish si filmul oficial al competitiei; o zona de relaxare cu terasa special amenajata pentru concurenti, unde vor putea savura dupa concurs cate o portie de paste in sos Barilla, alaturi de o doza de bere Ciuc oferita doar adultilor; o zona cu produse alimentare de la Maia Catering.

Weekendul 19-20 septembrie este dedicat in intregime sportului in natura, iar manifestarile MPG si ale Fundatiei PROAM Events sunt incluse pe lista activitatilor sportive din Saptamana Europeana a Mobilitatii. Ministerul Tineretului si Sportului, Directia de Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si ALPAB sprijina evenimentele care incurajeaza publicul larg sa faca miscare si sa se bucure de frumusetea competitiilor sportive in aer liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări