miercuri, 11 februarie 2015

Semimaraton Braşov, 4 Aprilie 2015. Susţine o cauză de fundraising sau aleargă pentru ea

Semimaraton Braşov, 4 Aprilie 2015. Susţine o cauză de fundraising sau aleargă pentru ea


Încă din 2012 sunt partener media cu Semimaraton Braşov. În acel an eram axat pe performanţa sportivă. Acum sunt axat pe alergare în scopul menţinerii sănătăţii şi promovarea de informaţie prin intermediul acestui blog. Mi-a plăcut mult ideea organizatorilor pentru ediţia din acest an. Vor include şi o latură caritabilă, pentru susţinerea unor proiecte sociale. Iată informaţiile primite de la ei:


1. Susține o cauză de fundraising sau aleargă pentru ea!



Devino fundraiser și convinge-ți prietenii să doneze pentru cauza pe care alegi să o susții. Primii 50 de fundraiseri la fiecare dintre cele două cauze, care strâng sume de cel puțin 500 lei au înscrierea gratuită la concurs.

De asemenea, primii 3 fundraiseri cu cele mai mari sume strânse vor fi premiați în cadrul festivității de premiere a concursului.

1. Cursuri acreditate de Prim Ajutor pentru elevi: 40 de tineri voluntari din liceele din Brașov vor fi instruiți și certificați de către specialiști SMURD printr-un curs de prim ajutor.

DEVINO FUNDRAISER SMURD

DONEAZĂ PENTRU CAUZĂ


Semimaraton Braşov, 4 Aprilie 2015. Susţine o cauză de fundraising sau aleargă pentru ea. SMURD

2. Camera de joacă pentru micuții îngrijiți de HOSPICE: În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de copii vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

DEVINO FUNDRAISER HOSPICE

DONEAZĂ PENTRU CAUZĂ


Semimaraton Braşov, 4 Aprilie 2015. Susţine o cauză de fundraising sau aleargă pentru ea. HOSPICE

2. ÎNSCRIERILE LA SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT SE VOR ÎNCHEIA ÎN 22 MARTIE 2015

Ultima zi în care vă puteți înscrie la concurs este 22 Martie 2015! Pentru că ne așteptăm la un numar mare de participanți suntem nevoiți să acordăm mai mult timp pentru amenajarea traseelor, instruirea voluntarilor, pregătirea kiturilor și orice alte detalli care vor face din ediția de anul acesta a Semimaratonului o experiență cel puțin la fel de plăcută ca cele din anii precedenți.  

Iată care sunt taxele valabile în perioada următoare:


 
Pentru mai multe detalii vizitează site-ul evenimentului și pagina de facebook.


Semimaraton Braşov, 4 Aprilie 2015. Susţine o cauză de fundraising sau aleargă pentru ea. Panorama



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări