joi, 29 ianuarie 2015

Vă mulţumesc pentru primele 2000 de Like-uri la pagina blogului Florin Chindea - Running Blog!

Vă mulţumesc pentru primele 2000 de Like-uri la pagina blogului Florin Chindea - Running Blog!

Pagina de Facebook a blogului, Florin Chindea - Running Blog, tocmai a trecut de 2000 de Like-uri. Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care îmi urmăriţi activitatea. Având în vedere că eu sunt o singură persoană, acel număr de Like-uri mă onorează. Îmi dau seama că prin ceea ce scriu, aduc valoare în viaţa oamenilor.

De fapt, la această concluzie am ajuns în ultimii ani de căutări existenţiale. Prin tot ce fac, vreau să ofer valoare oamenilor. După cum ştiţi, în prezent am 3 pasiuni principale: alergare, masaj şi blog. Toate acestea mă ajută în evoluţia mea personală dar în acelaşi timp sunt în strânsă legătură cu oamenii din jurul meu.

Am mai spus-o în trecut. Acest blog se adresează în primul rând oamenilor care sunt la început, care vor să-şi schimbe stilul de viaţă, să slăbească şi să alerge. Toate informaţiile utile sunt adresate în primul rând lor.

Bineînţeles, pot dezbate şi cu cei avansaţi, pe subiecte diverse, însă cu ei este vorba de o consultare reciprocă. De exemplu, care este cel mai bun echipament pentru trail running? Care sunt cele mai bune geluri pentru alergare? Ca în orice domeniu, există oameni cu diferite stadii de informare. Sunt conştient că nu voi ştii niciodată totul, aşa că prefer să-i întreb pe cei mai bine informaţi. Iar după aceea, pot transmite mesajul şi celor care sunt la început. În felul acesta, evoluăm împreună...

Pe lângă subiectele clasice, am început să scriu şi despre cealaltă pasiune a mea, care se îmbină perfect cu alergarea... masajul. Este frumos să văd că pot face doar lucrurile care mă pasionează şi în plus, pot scrie despre asta. Bineînţeles că şi articolele despre masaj vor fi împărţite în mai multe categorii. Unele despre stadiile de evoluţie prin care trec, altele despre noi tipuri de masaj pe care le fac în Timişoara iar altele axate pe informaţie.

Masaj Timişoara

Pe viitor, vizualizez acest blog având nucleele principale în alergare şi masaj dar în acelaşi timp, oferind informaţii despre sănătate şi dezvoltare personală. Dar această latura va fi axată strict pe experienţele mele de viaţă şi pe depăşirea blocajelor mentale pe care le-am avut în trecut. Voi face şi referiri la teorii din cărţi, însă doar după ce le-am înţeles sau le-am trăit pe propria piele.

Şi nu în ultimul rând, voi scrie despre toate greşelile pe care le fac şi din care am de învăţat. În acest fel, sunt un cobai pentru voi şi putem învăţa împreună din greşelile mele. În trecut am scris fără ruşine astfel de articole. De exemplu, "surpriza" de la Maratonul Regal, cum m-am organizat prost la Maratonul din Viena sau despre cum lipsa de somn mi-a adus prima descalificare la Ciucaş X3.

Am scris şi articole despre reuşite. Eşecurile şi reuşitele sunt părţi ale aceluiaşi întreg. Avem nevoie de ambele pentru a merge mai departe. Prima reuşită notabilă, am avut-o în 2012, la Maratonul de la Budapesta, unde am scos un timp excelent pentru primul meu maraton oficial. M-am bucurat precum un copil căruia nu-i venea să creadă cât de frumoasă este noua jucărie. Alte reuşite importante pentru mine au fost în domeniul ultrarunning-ului, pentru simplul fapt că un gras sedentar ca mine, cum eram până înainte de a descoperi alergarea, nu s-ar fi aşteptat să poată aşa ceva. Deci, nu am fost niciodată încrezut după acele alergări, am fost doar mândru de mine. Cele mai importante reuşite sunt pe distanţele de: 60 km prin Bucureşti, 61 km Timişoara - Lugoj77 km prin Timişoara şi 86 km Timişoara - Arad şi retur.

Dar cea mai importantă reuşită o reprezintă legăturile sociale pe care le-am creat prin intermediul alergării şi blogului. Fie legături în viaţa reală, fie cele de pe reţelele de socializare. Iar datorită acelor legături sociale, am descoperit noi prieteni...

Vă mulţumesc tuturor celor care aduceţi valoare în viaţa mea şi de la care am de învăţat. Datorită vouă, sunt un om mai bun!

Partea frumoasă a alergării. Prietenii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări