miercuri, 21 ianuarie 2015

Andrei Gligor aleargă la Marathon des Sables pentru Pădurea Copiilor. Dune de Pădure. ViitorPlus

Andrei Gligor aleargă la Marathon des Sables pentru Pădurea Copiilor. Dune de Pădure. ViitorPlus

Despre Andrei Gligor am mai scris şi în 2012 când alerga până în Sahara pentru nou-nascuţii de la Marie Curie. Anul acesta s-a hotărât să pornească un nou proiect caritabil, de această dată pentru Pădurea Copiilor, program dedicat împăduririi, promovat de ViitorPlus.

Iată ce a declarat Andrei Gligor:

Campania pe care am gandit-o impreuna cu ViitorPlus, "Dune de padure" prezinta povestea participarii mele la Marathon des Sables, intr-un mod in care sa fie inteleasa de toata lumea, chiar si de cei mici. De aceea ne-am gandit sa facem o serie de benzi desenate despre ceea ce inseamna cursa aceasta dar si scopul pentru care alerg 250km in desert, si anume tragerea unui semnal de alarma asupra desertificarii sudului tarii si atragerea cat mai multor donatii pentru programul de impadurire al celor de la ViitorPlus, "Padurea Copiilor".

Donaţiile se pot face pe platforma Galantom.


Andrei Gligor aleargă la Marathon des Sables pentru Pădurea Copiilor. Dune de Pădure. ViitorPlus. Susţinere

În luna aprilie 2015 voi alerga la Marathon des Sables pentru Pădurea Copiilor!

Marathon des Sables poate fi considerată pe drept cuvânt o cursă de supraviețuire. Este vorba despre 250 de kilometri de alergare în șapte zile (șase etape), sub soarele arzător al deșertului Sahara. Este una dintre cele mai dificile curse de anduranță din lume, în care cei care se încumetă să ia startul, aleargă având în spate un rucsac cu toate cele necesare supraviețuirii unei saptămâni în deșert: haine, sac de dormit, mâncare, kit de supraviețuire.

Am ales această cursă pentru că vreau să-mi aduc contribuția la lupta împotriva deșertificarii sudului țării noastre.

Prietenii de la ViitorPlus vor sa-ți spună povestea acestei provocări într-un mod pe înțelesul tuturor prin banda desenată „Dune de pădure”!

Ne poți ajuta și tu contribuid la o Românie împădurită!

Urmărește „Dune de pădure” și fiecare like, share și donație te poate face parte din povestea mea și a Pădurii copiilor!

Așadar, sudul României - deșert sau pădure?Andrei Gligor aleargă la Marathon des Sables pentru Pădurea Copiilor. Dune de Pădure. ViitorPlus. Ploaie

2 comentarii:

  1. Ii tinem pumnii lui Andrei si asteptam banda desenata care sa povesteasca marea lui aventura de Super-erou! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl aşteptăm după aceea pe Andrei "Desert Storm" Gligor, să ne dea detalii... la cald :)).

      Ștergere

Recomandări