vineri, 3 octombrie 2014

Ce suplimente voi folosi la Maraton Internaţional Bucureşti 2014

Ce suplimente voi folosi la Maraton Internaţional Bucureşti 2014

Acest weekend este unul plin pentru pasio... mereu greşesc termenii... pentru obsedaţii de alergare. Mâine are loc unul dintre cele mai importante maratoane montane, Maraton Piatra Craiului. Iar duminică, unul dintre cele mai importante maratoane pe plat, Maraton Internaţional Bucureşti. Spun "unul dintre" deoarece consider că Maraton Internaţional Cluj este la fel de important. Însă acesta va avea loc pe 19 aprilie 2015. Până atunci, să ne bucurăm de prezent...

Dar eu nu voi participa anul acesta la MIB... Voi participa la MRB, un maraton care are loc în "lumea mea", Maraton Răcit Bucureşti. Sper eu că este o ediţie unică. Aşa că o voi aborda într-un mod inedit. Într-un alt articol am prezentat echipamentul obligatoriu pentru Ciucaş X3. Dar acela era echipamentul impus de organizatori. Acum, vă prezint suplimentele impuse de... soartă.

Ce suplimente voi folosi la Maraton Internaţional Bucureşti 2014. Suplimente

Voi folosi pentru prima dată nişte suplimente secrete, pe care doar "cunoscătorii" le folosesc. Motivul este simplu. Mă vor ajuta să pierd din greutate. Ce, nu ştiaţi de cura minune pentru slăbit, pe bază de şerveţele? Iar spre deosebire de alte cure de slăbire, funcţionează imediat. Pierzi garantat 1 kilogram în câteva ore, doar să sufli bine.

Am scris mai demult un articol despre greutatea pantofilor de alergare. Acolo se observă că doar o diferenţă de câteva sute de grame, duce la câteva zeci de tone ridicate de cineva la un maraton. Vă daţi seama de câte tone voi scăpa acum, dacă elimin 1 kg de mucus? Sau humus? Nu am ştiut niciodată denumirea ştiinţifică. Dar ştiu sigur că una din denumiri nu ar trebui să fie servită la fast food! Totuşi, se pare că eu voi da cu "mucii-n ceai" la acest maraton, la propriu, deoarece voi folosi şi această băutură secretă. Va fi nevoie şi de geluri şi băutură isotonică pentru a compensa pierderea de săruri... Şi nu mă refer la sărurile eliminate prin transpiraţie!

Pentru ziua dinaintea concursului, nutriţioniştii mei, Costin Lărgeanu şi Ionel Olteanu, mi-au pregătit în funcţie de zodia mea, băuturile "sportive" optime. Mai exact un shake bogat caloric, pe bază de afinată şi ţuică fiartă. Cum alcoolul are 7 kCal/gram, vă daţi seama ce va fi acolo?

Cu aceste super alimente, intenţionez să intru în Guinness Book, cu recordul "Omul care a alergat pe 7 cărări simultan"... adică în acelaşi timp, dacă nu aţi înţeles. Şi da, se poateee, aşa am înţeles din articolele de dezvoltare personală. Trebuie doar să-ţi doreşti cu adevărat! Cu această ocazie, voi spulbera recordul lui Andrei Roşu care a alergat pe 7 continente în 582 de zile. Andrei, cam slăbuţ (aşa e el), de ce ţi-a luat atâta timp? Eu voi alerga pe 7 cărări în vreo 4 ore. Asta da eficienţă! Aşa că, feriţi-vă, la MIB vor fi mai multe trasee. Unul este prezentat în detaliu pe pagina evenimentului iar restul le ştiu doar eu!

Un alt factor motivaţional este superba medalie de la această ediţie. Încă nu îmi este clar dacă voi primi 7 medalii sau doar una.

Ce suplimente voi folosi la Maraton Internaţional Bucureşti 2014. Medalia

*Acest articol poate fi citit indiferent de afecţiune. Citiţi cu atenţie printre rândurile de pe reţetă. În cazul în care situaţia degenerează, consultaţi un doctor und apoteker.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări