sâmbătă, 17 noiembrie 2012

David Goggins, doar un alt Superman

Vă povesteam despre oameni cu calităţi de supereroi când am dat exemplul lui Andrei Gligor. Dar în această lume, nu există un singur "Superman" ca în benzile desenate ci sunt mai mulţi. Principalele lor superputeri sunt voinţa, determinarea şi multă muncă.

Acum vi-l prezint pe David Goggins, membru U.S. Navy SEALs care participă la ultramaratoane în scopul de a strânge fonduri pentru familiile soldaţilor căzuţi pe frontul de luptă. Povestea lui începe în 1975, când nu era membru U.S. Navy SEALs şi nu era capabil să alerge, nici măcar să meargă. Era doar un copil care apărea pe lume. Ce este azi, reprezintă suma deciziilor sale!

După mai multe misiuni în Afganistan, unde mulţi colegi ai săi au murit, s-a hotărât să găsească o cale pentru a ajuta familiile acestora şi mai ales copiii rămaşi fără sprijinul părintesc. A găsit calea în ultramaratoane şi cu această ocazie a putut să-şi testeze limitele.

Cea mai mare provocare a fost participarea la Badwater Ultramarathon, un test suprem al fizicului şi spiritului uman. Este vorba de 217 km, cu o diferenţă de nivel de la 86 m sub nivelul mării până la 2548 m , străbătând celebra Death Valley la temperaturi între 40 - 50 de grade Celsius.

Înainte de a lăsa câteva filmări cu David Goggins, vă prezint un citat dintr-un video inspiraţional:



Acesta este video-ul, INSPIRATIONAL - HOW GREAT I AMhttp://youtu.be/V6xLYt265ZM

Iar acum, filmările cu David Goggins:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări