joi, 10 septembrie 2015

RUNFEST Half Marathon, ultimele zile cu taxa redusa

RUNFEST Half Marathon, ultimele zile cu taxa redusa

Iubitorii de miscare sunt asteptati sa se bucure de alergare in natura pe 20 septembrie 2015, in padurea Baneasa

Au ramas doar 10 zile pana la startul crosului RUNFEST Half Marathon! Pe 20 septembrie 2015, toti iubitorii de miscare, fie incepatori, fie avansati, sunt asteptati in padurea Baneasa pentru a se bucura de sport in natura.

Evenimentul organizat de MPG, este unul de tip cross-country, cea mai mare parte a traseului fiind in padure. RUNFEST Half Marathon provoaca pasionatii de sport la 6 curse de alergare, pe 3 trasee: 5 km, 10 km si 21 km. Acestea sunt adaptate fiecarui nivel de abilitate, astfel incat oricine are minimum 18 ani impliniti poate participa la acest cros.

RUNFEST Half Marathon, ultimele zile cu taxa redusa 02

Inscrierile la RUNFEST Half Marathon sunt deschise online pana pe 16 septembrie si se realizeaza pe pagina oficiala: www.runfest.ro. Taxa redusa de concurs mai este valabila pana pe 13 septembrie 2015. Pana in prezent, peste 700 de persoane au dat curs invitatiei la acest eveniment.

Tricoul oficial al acestei editii este oferit de partenerul oficial, fiind un produs sportiv cu design si imprimeu atragatoare. Premiile ii motiveaza pe cei mai ambitiosi sportivi sa cucereasca podiumul, iar tombola vine cu nenumarate surprize.

RUNFEST Half Marathon 2015 se bucura de prezenta la eveniment a sportivilor Stelian Larga si Calin Novacescu, in calitate de ambasadori, dar si a altor oameni care indragesc miscarea care iau parte la multe evenimente din tara sau din strainatate.

RUNFEST Half Marathon, ultimele zile cu taxa redusa 03

Stelian Larga a participat la curse de semimaraton la Bucuresti, Los Angeles, Copenhaga, Lisabona, curse de maraton la Atena si Viena. Punctul culminant a fost maratonul de la Boston, aprilie 2014, cel mai ravnit din lume.  "Bucurati-va de lucruri simple si veti avea totul in viata! O pereche de pantofi de alergare, muzica si o poteca prin padure sunt la indemana oricui", este indemnul lui Stelian Larga adresat tuturor celor care vor sa ii urmeze exemplul si sa fie activi.

Calin Novacescu a fost alaturi de echipa MPG la mai multe evenimente. Pasionat de miscare si de viata sanatoasa, Calin Novacescu are un palmares de invidiat: antrenor de Taekwondo, antrenor de Fitness & Culturism; profesor de sport pe mai multe discipline sportive la Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti; actor si cascador. Calin incurajeaza fiecare persoana sa acorde mai multa atentie stilului sau de viata: "Imi doresc sa vad tot mai multi oameni fericiti care, prin sport si echilibru alimentar, sa depaseasca acele bariere fizice si psihice, crescandu-le astfel respectul de sine si increderea". 

Acceptati provocarea de a va bucura de natura la RUNFEST Half Marathon! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări