miercuri, 16 septembrie 2015

Duatlonul Aradului. Invitaţie la ciclism şi alergare. 26 septembrie 2015

Duatlonul Aradului. Invitaţie la ciclism şi alergare. 26 septembrie 2015

Evenimentul ,,Duatlonul Aradului” cuprinde trei curse:

- Duatlonul Verde- 4 km alergare, 6,5 km ciclism și 4 km alergare

- Semimaratonul Verde – 21 km

- Crosul Lunca Muresului – 7 km

Pot să se înscrie la acest eveniment persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 26 septembrie 2015 pentu cursele “Duatlonul Verde” si “Crosul Lunca Muresului” iar pentru cursa “Semimaratonul Verde” vârsta minimă este de 18 ani împliniţi până la data de 26 septembrie 2015.
 
Duatlonul Aradului. Invitaţie la ciclism şi alergare. 26 septembrie 2015 Grup 1

Pentru toate cursele traseul se poate parcurge individual iar pentru cursa “Duatlonul Verde” exista posibilitatea de a participa în echipă (ştafetă de două persoane, una pentru alergare şi una pentru ciclism).

Se vor premia primii 3 câştigători la individual feminin şi masculin şi primele 3 echipe ce au parcurs traseul în ştafetă, la cursa ”Duatlonul Aradului”, respectiv primii 3 câştigători (feminin şi masculin) aferenţi cursei ”Semimaratonul Verde” – proba de 21 km.

Traseul de bicicletă din cadrul acestui eveniment coincide parțial cu traseul de biciclete ”Ceala” marcat în teren de către administrația Parcului Natural Lunca Mureșului iar ruta de alergare este de asemenea configurată pe un traseu din zonă.

Înscrierile se pot realiza în perioada 12 august – 25 septembrie 2015 orele 14:00, pe site-ul www.experientamultisport.ro unde se găsesc mai multe detalii cu privire la acest eveniment.

Din partea Clubului Sportiv Experienţa Multisport se va implica în organizare o echipă formată din peste 50 de membri şi voluntari, responsabil fiind Adrian Glogoveţan.

Duatlonul Aradului. Invitaţie la ciclism şi alergare. 26 septembrie 2015 Grup 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări