miercuri, 6 noiembrie 2013

The Color Run. The happiest 5k on the Planet

The Color Run. The happiest 5k on the Planet 01

Un prieten m-a rugat să promovez un evenient. Având în vedere că respect proiectele în care este implicat, bineînţeles că nu am avut nimic împotrivă. Numele evenimentului este The Color Run™, cunoscut și drept ”Happiest 5k on the Planet”. Este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. Va veni şi în România începând cu 2014. Pentru fi la curent cu ultimele noutăţi, vă recomand pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/TheColorRunRO şi site-ul oficial www.TheColorRun.ro .

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Distracţia continuă şi după  încheierea cursei, cu un uriaş festival unde folosim din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense. Credeţi-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Există doar două reguli, uşor de urmat:
  1. Începe cursa în haine albe.
  2. Treci linia de sosire scăldat în culori.
The Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012 şi  a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013. Din 2014 The Color Run™ vine şi în Romania.

The Color Run. The happiest 5k on the Planet 02

Fii sănătos. Fii fericit. Fii tu însuţi.

Sănătate

The Color Run™ înseamnă distracţie şi energie pozitivă însă evenimentul promovează şi un stil de viaţă sănătos. Mai mult de 60% din participanţi aleargă aici o cursă de 5 kilometri pentru prima dată în viața lor, iar evenimentul contribuie la promovarea interesului pentru îmbunătăţirea stării de sănătate si a stilului de viaţă activ.

Bucurie

„Considerăm The Color Run™ ca fiind ”Happiest 5k on the Planet” pentru că evenimentele noastre aduc laolaltă prieteni şi membri ai familiei într-un spaţiu unic, sănătos şi distractiv”, a declarat Travis Snyder, fondatorul The Color Run. După ce sute de mii de participanţi i-au trecut linia de sosire, descrierea pare mai mult decât potrivită
Unul dintre copii participanţi povestește: „Mă joc pentru că este sănătos şi distractiv; mai ales când alergi prin culori!”
Un altul a afirmat: „N-am mai alergat niciodată într-o cursă, dar de-abia aştept The Color Run™ fiindcă o să fim vopsiţi în culori şi e atât de distractiv!”
  
Originalitate

Participanţii provin din medii demografice foarte variate şi la fel variază şi motivele pentru care iau parte la cursă. Fără învingători sau timpi oficiali, The Color Run™ este deschisă tuturor  – copii de 2 ani sau bătrâni de 80, persoane care aleargă pentru prima dată şi atleţi profesionişti deopotrivă.

 Alţii participă în memoria unor persoane dragi care au trecut în nefiinţă sau care se luptă cu boala. Mulţi dintre ei aleargă din dragoste, iar The Color Run™ a condus până acum la 10 cereri în căsătorie şi o nuntă. Deci, fie că eşti alergător amator sau atlet olimpic, cei 5 km ai acestei curse vor reprezenta cea mai colorată cursă a vieţii tale, şi cea mai memorabilă!

Susţinerea comunităţii

The Color Run™ este o organizație cu scop lucrativ, însă este îmbrăţişată oportunitatea de a colabora cu organizaţii nonprofit, de a contribui la eforturile deosebite ale acestora în comunitate şi de a promova cauzele pentru care ele militează. Din 2012, The Color Run™  a reuşit să strângă donaţii pentru mai mult de 80 de organizaţii nonprofit locale şi naţionale.

Iată şi un clip de prezentare:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări