marți, 29 ianuarie 2013

Gerar 2013

Din motive tehnice nu pot scrie un articol amplu. Mă voi limita la unul mai scurt.
Această competiţie a fost una inedită pentru mine. A fost prima la care am participat în echipă. Colegii mei de suferinţă şi bucurie au fost Narcis Badea şi Acatrinei Lucian, alături de care am format echipa Sport Trackers. Dar am alergat sub culorile Alergotura din solidaritate pentru această asociaţie sportivă şi pentru Timişoara. Chiar mi se părea interesant cum la fiecare trecere pe la punctul de Start / Finish, comentatorul (Gabriel Solomon) striga "Iar acum trece echipa Alergotura din Timişoara!".


La locul concursului am ajuns în alergare, într-o "scurtă încălzire" de 5 km. Aici m-am întâlnit cu colegii, am făcut câteva poze şi ne-am îndreptat spre punctul de Start. În scurt timp a început competiţia şi ne-am angajat în depăşiri. Ne-am înţeles asupra vitezei pe care o vom menţine şi ne-am concentrat asupra traseului. Iniţial ne aşteptam la unul plin de gheaţă şi zăpadă dar am avut noroc de unul mai bun, cu trotuare neacoperite.

Pe toată durata concursului ne-am motivat reciproc şi nici nu ne-am dat seama cum a trecut timpul. Asta şi din cauza suporterilor care ne aplaudau de pe margine şi a oamenilor care făceau poze. La ultima tură ne-am hotărât să creştem viteza şi am finalizat în clasicul sprint de final. Am terminat acest concurs pe locul 8 la masculin. Cei doi colegi ai mei au realizat fiecare câte un personal best la distanţa de seimimaraton şi vreau să-i felicit încă o dată!

După concurs am avut ocazia să vorbesc cu mai mulţi alergători pe care-i ştiam doar de pe internet. Printre aceştia ar fi şi doi blogger-i, Dragoş Ciobanu şi Viorel Crişan.

Am avut onoarea să vorbesc şi cu doi super-eroi pe care-i respect, Ciprian Bălănescu şi Andrei Roşu, căruia îi mulţumesc pentru că nu a fugit din poze :)!
Ca o concluzie, pot spune că această competiţie a fost una frumoasă, inedită prin organizarea pe echipe. Am colectat prima medalie pe 2013 şi abia le aştept pe următoarele!

6 comentarii:

Recomandări