miercuri, 2 ianuarie 2013

2012, un an bun


M-am gândit să fac şi eu o scurtă retrospectivă a anului care tocmai a trecut. Pot spune că a fost unul dintre cei mai buni ani din viaţa mea... de până acum. Dar mai întâi vreau să fac o descriere a anului 2011. A fost cam aşa:


Acum că v-am prezentat "pe larg" cum eram în 2011, trebuie să mai fac o precizare. În acel an, pe data de 12 Septembrie am făcut prima alergare. Bineînţeles una foarte scurtă şi cu mult efort. Pentru mai multe detalii citiţi acest articol: Cum? De ce?. Pe acea dată am pornit într-o luptă cu kilogramele în plus, pe care am câştigat-o în 2012. Puteţi citi şi acest articol: Cum am slăbit 21 kg.

Dar anul 2012 nu s-a rezumat doar la reducerea greutăţii corporale. După ce am slăbit suficient, am observat că devin tot mai bun la alergare. Aşa că am continuat să alerg şi să mă documentez în domeniu. Am cunoscut mulţi alergători, amatori şi profesionişti, care mi-au dat sfaturi utile sau alături de care am avut onoarea să alerg. După o perioadă de antrenament, am avut curajul de a participa şi la competiţii. Bineînţeles, la început nu aveam experienţă, aşa că a trebuit să învăţ din greşeli. Un exemplu concludent este participarea la semimaratonul din Arad, unde am mers nepregătit dar acea experienţă m-a determinat să mă informez şi să devin mai bun. Au urmat alte competiţii la care m-am descurcat mult mai bine. Câteva exemple ar fi: Semimaraton OradeaMaraton internaţional BudapestaSemimaraton DebrecenMaratonul Reîntregirii Neamului Românesc. Cu aceste ocazii am obţinut primele mele medalii, de care sunt foarte mândru!


Pe lângă competiţii, un eveniment important a fost cel organizat de Alergotura în Timişoara pe data de 24.11.2012, unde am alergat 77 km fără oprire. Iar ca total pe 2012, am alergat 2125 km!


Am pus la început poza din 2011. Iată şi o poză din 2012:


Am făcut un scurt rezumat acum dar experienţele trăite în 2012 au fost minunate. Au reprezentat schimbarea mea în bine şi o evoluţie vizibilă. O evoluţie care va contina şi în 2013. În acest an am intrat alergând. Am pornit la ora 23:55 pe data 31.12.2012 şi m-am oprit la ora 00:11 pe data 01.01.2013.


Pe final, vă doresc să aveţi un 2013 plin de împliniri şi să fiţi într-o continuă evoluţie!

4 comentarii:

  1. La Multi Ani Florine ! ,
    ... un 2013 plin de nenumarate trairi in a alergari stare !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare!!! Îți doresc continuitate, sunt convinsă că o vei avea, căci alergarea e un stil de viață, nu o rețetă de slăbit :-)

    RăspundețiȘtergere

Recomandări