marți, 21 iulie 2015

Sustine sportivii Special Olympics Romania la Jocurile Mondiale de Vara de la Los Angeles!

Sustine sportivii Special Olympics Romania la Jocurile Mondiale de Vara de la Los Angeles

Orice sportiv isi doreste si merita fani, insa, din pacate, nu toti au parte de aceasta bucurie. Sportivii Special Olympics s-au obisnuit sa fie sustinuti si aclamati doar de familie, prieteni si voluntari, ei nebeneficiind de atentia publicului. Odata cu participarea lor la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics de la Los Angeles – cel mai mare eveniment sportiv umanitar din lume din acest an – speram ca putem schimba acest lucru. Iti propun sa te alaturi si tu campaniei lansate de Fundatia Special Olympics Romania si sa devii fanul acestor sportivi.

Nadia Comaneci, Catalina Ponor, Marian Dragulescu, Ana Maria Branza, Leonard Doroftei sau Cristina Varzaru sunt doar cateva dintre numele care s-au alaturat campaniei pana in prezent. Vezi mesajele lor si restul galeriei de sportivi care ii sustin pe pagina de Facebook Special Olympics.

Sustine sportivii Special Olympics Romania la Jocurile Mondiale de Vara de la Los Angeles. Traseu

Eu sunt alaturi de sportivii Special Olympics Romania si ii sustin. Alatura-te si tu cauzei lor si devino suporterul lor. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe aplicatia dedicata campaniei, sa alegi din echipa carui sportiv celebru vrei sa faci parte si sa dai un share, pentru ca si mai multi prieteni de-ai tai sa afle si sa poata deveni fani, la randul lor. Esti fanul meu, fii si fanul sportivilor Special Olympics!

Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics se vor desfasura in perioada 25 iulie — 2 august, echipa Romaniei avand o delegatie compusa din 29 de sportivi ce vor concura la sase discipline olimpice: inot, gimnastica artistica, bocce, tenis de masă, fotbal unificat și atletism.

Prin urmare, campania de comunicare se va desfasura in perioada 15 iulie – 4 august. Call to action-ul propune sportivilor profesionisti sa “doneze fani” prin crearea unui scurt film, nominalizarea altor doi sportivi celebri si urcarea filmului pe pagina de facebook personala, impreuna cu link-ul aplicatiei catre campanie. Aplicatia de Facebook special creata pentru aceasta campanie de catre agentia de publicitate CohnandJansen JWT si de atelieru.ro va centraliza toate aceste filmulete si va permite oricarui om care vrea sa se implice in campanie sa se inscrie in echipa sportivului preferat. Mai multi oameni inscrisi, mai multi fani, mai multi suporteri pentru sportivii Special Olympics.

Oricare dintre voi poate deveni fan si astfel sa aduca un zambet de bucurie pe fata sportivilor Special Olympics, accesand aplicatia de la urmatorul link.

Sustine sportivii Special Olympics Romania la Jocurile Mondiale de Vara de la Los Angeles. Podium

Filozofia Special Olympics se intemeiaza pe convingerea ca persoanele cu nevoi speciale pot si au dreptul sa invete si sa beneficieze de avantajele participarii la activitati sportive individuale sau in echipa, daca sunt educate si incurajate in acest sens. Special Olympics considera ca antrenamentul este un element esential pentru dezvoltarea calitatilor sportive si ca dezvoltarea unui mediu concurential caracterizat prin conditii de egalitate pentru toti participantii este o metoda adecvata de testare a capacitatilor individuale si a evolutiei lor sportive, dar si calea de a le oferi mijloace motivante pentru dezvoltarea personala.

Fundatia Special Olympics din Romania este parte integranta a miscarii sportive internationale Special Olympics. Aceasta organizatie contribuie la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, oferindu-le sansa de a-si descoperi si dezvolta potentialul si calitatile sportive prin intermediul programelor de pregatire si a evenimentelor competitionale, organizate pe tot parcursul anului. Special Olympics constituie o experienta care insufla energie, sanatate, incredere in sine si bucuria de a trai.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări