vineri, 13 decembrie 2013

S-au deschis înscrierile la Maratonul Regal 2014

Maratonul Regal 10 mai 2014

S-au deschis înscrierile la Maratonul Regal 2014. V-am povestit aici despre peripeţiile pe care le-am avut la ediţia de anul acesta. Dar mi-a plăcut mult organizarea şi locaţia acestui concurs, aşa că m-am gândit să-l promovez în continuare.

Până în data de 31 decembrie există un tarif mai mic de înscriere! Vă puteţi înregistra accesând acest link: https://www.trackmyrace.com/ro/running/event-zone/event/registration/maratonul-regal-1/new/

Maratonul Regal va avea loc pe 10 mai 2014 şi se va desfășura în parcul Herăstrău. Startul, sosirea și ceremonia de premiere vor avea loc la Palatul Elisabeta.

Maratonul Regal Start Palatul Elisabeta

Probele sunt următoarele:

- Maraton 42,195 km. Durata maximă a probei de maraton este de 6 ore.

- Semi-maraton 21,097 km. Durata maximă a probei de semi-maraton este de 4 ½ ore.

Startul va avea loc la ora 8.00. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 15.00. Startul și festivitatea de premiere vor avea loc în prezența unui membru al Casei Regale a României.

Mai multe detalii găsiţi pe www.maratonulregal.ro.


2 comentarii:

  1. Dacă puneai și tarifele, era materialul complet la o primă citire. Și grila temporală de achitare. Oricum .... din păcatem prea multe concursuri au stabilit ca ”perioadă de grație” lunile decembrie/ianuarie/mijl. februarie, în condițiile în care ele se desfășoară pestre 4 sau 6 luni de zile. Este o isterie și nu încurajează în mod constructiv și normal înscrierile. De unde atâția bani deodată, logic vorbind? E nevoie să se constitie depozite bancare sau care este motivul? În urmă cu doi ani, nu se știau datele multor concursuri, apăreau așa, cu 2-3 luni înainte de start. Acum trebuie să achiți cu jumate de an înainte .... e ceva nefiresc aici. Specific mioritic, aș spune eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Important este să te bucuri la maxim de competiţiile la care vei merge. Mult succes!

      Ștergere

Recomandări