miercuri, 25 octombrie 2017

Chindea & Angels, echipa de Masaj la Timisoara City Marathon 2017

Chindea & Angels, echipa de Masaj la Timisoara City Marathon 2017


După cum te-ai obişnuit, echipa de masaj din Timisoara, Chindea & Angels este prezentă la toate evenimentele sportive din zonă. Astfel, ajutăm concurenţii să se relaxeze imediat după concurs. În acest fel, recuperarea după efort este mult mai eficientă şi rapidă.

Pe 29 octombrie vom fi alături de participanţii la Timisoara City Marathon, un eveniment al partenerilor noştri de la Alergotura.

Până acum toate evenimentele lor au fost extraordinare. De exemplu, cel mai recent la care am asigurat masajul a fost Pe-un Picior de Plai, organizat la Pădurea Verde din Timişoara. Cam asta a fost atmosfera atunci:

Link VideoÎn continuare îţi las comunicatul de presă al organizatorilor.

O armată” de alergători se pregătește să defileze prin oraș la Timișoara City Marathon

Aproape 750 de persoane se pregătesc să ia startul la cursele Timisoara City Marathon, eveniment de alergare organizat de Asociația Club Sportiv Alergotura în 29 octombrie 2017.

Prima ediție Timisoara City Marathon este inspirată de unul dintre cele mai importante momente din istoria orașului: Descălecatul lui Eugeniu de Savoya la Timișoara și eliberarea cetății de sub dominația otomană. Numele curselor au fost construite în jurul acestei teme, iar publicul a reacționat plăcut la propunerea organizatorilor: Maratonul Cavalerii Cetăţii - 42.2 km, cursă rezervată pentru doar 42 de persoane, Poştalionul Cetăţii, probă maraton ştafetă - 4 X 10.5 km, Semimaratonul Eugeniu de Savoya - 21 km, Solii Cetăţii, probă semimaraton ştafetă - 2 X 10.5 km, Poarta Forforosa, probă individuală -  10.5 km, Batalionul Banat, probă individuală - 5.5 km.

Chindea & Angels, echipa de Masaj la Timisoara City Marathon 2017, un eveniment Alergotura 01


Am dorit să punem acest eveniment într-o notă diferită, așa cum am făcut cu aproape toate evenimentele Alergotura. Publicul a avut o reacție pozitivă și ne bucură să vedem că în doar trei săptămâni de promovare și înscrieri aducem la start peste 700 de persoane. Va fi un eveniment deosebit pentru că am conceput totul în jurul unor valori constructive și pe care noi, ca organizație, le promovăm: depășirea propriilor limite, spiritul de echipă, mișcare în aer liber pentru sănătate, creativitate, creșterea spiritului de apartenență la oraș. Invităm timișorenii să vină la Timisoara City Marathon și să le ofere suport celor care vor fi pe traseu. Aplauzele și un “Bravo, mergi mai departe!” au o putere fantastică pentru cei care au ales prin acest eveniment o provocare. Iar orice provocare depășită ne dă puterea să le facem față și celorlalte din viața noastră”, a spus Valentin Mureșan, coordonatorul Timișoara City Marathon.

Programul evenimentului se desfășoară în două locații: prima este startul pentru cursa de maraton, care are loc în apropierea graniței cu Serbia, la Otelec, urmând ca alergătorii să vină spre Timișoara pe pista de biciclete, a doua este piața Libertății cu traseu de alergare prin zona centrală, malul canalului Bega, cartierul Fabric. Echipa de organizare a ales trasee care, pe de o parte pentru cei înscriși la proba de maraton să ofere condiții de alergare în afara traficului rutier, iar pentru traseele din Timișoara - să pună în valoare parcurile orașului și patrimoniul istoric. Pentru rutele de 10.5 km și 5.5 km există câteva intersecții cu mijloacele de transport în comun și pe străzi, motiv pentru care vor exista porțiuni cu trafic rutier închis sau acces limitat, sau viteză limitată în cazul tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor RATT.

Le transmitem timișorenilor că în prima parte a zilei de duminică traficul rutier va fi adaptat la nevoile acestui eveniment, adică de a le oferi alergătorilor suportul necesar pentru a finaliza în condiții optime alergarea. Recomandăm șoferilor să aleagă rute ocolitoare pentru călătoria prin zona centrală și pe bvd. Vasile Pârvan. Prima noastră recomandare este, însă, să vină la Timisoara City Marathon în public, să oprească pe traseu și să le ofere încurajări alergătorilor. Acest eveniment este important nu doar pentru că promovează alergarea, ci și pentru că ne arată că sunt persoane care vor să facă mișcare în aer liber, să se bucure de oraș, să revendice spațiul public din când în când pentru a participa la activități care ne scot din rutina zilnică”, a spus Nicoleta Tudor, PR Timisoara City Marathon.

Chindea & Angels, echipa de Masaj la Timisoara City Marathon 2017, un eveniment Alergotura 02


Asociaţia Club Sportiv Alergotura organizează în 29 octombrie Timişoara City Marathon cu intenția de a îmbina sportul cu elemente de cultură şi de identitate ale Timișoarei, pentru un eveniment de alergare de interes internaţional. În perspectiva anului 2021, Timişoara va fi vizitată de un număr foarte mare de turişti. Obiectivul Timisoara City Marathon este să atragă un număr cât mai mare de alergători, obişnuiţi să participe la maratoane şi semimaratoane în oraşele din Uniunea Europeană pe care doresc să le viziteze și în scop turistic.

Timisoara City Marathon este realizat cu sprijinul companiei Continental, implicată în organizarea cursei Batalionul Banat – 5.5 km. Organizarea cursei maraton beneficiază și de sprijinul Apele Române Banat.


Detaliile despre eveniment, despre curse, regulament de desfășurare și trasee sunt disponibile pe site-ul evenimentului şi pe pagina de Facebook a evenimentului Timişoara City Marathon.

Un comentariu:

  1. Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you’re a great author.I will make sure to bookmark your blog and will often come back in the foreseeable future. I want to encourage you to definitely continue your great posts. Business Idea

    RăspundețiȘtergere

Recomandări