miercuri, 5 iulie 2017

S24H - un concurs care vă aşteaptă să vă depăşiţi limitele la probele de 12, 24 şi 48 ore de alergare!

S24H un concurs care vă aşteaptă să vă depăşiţi limitele la probele de 12, 24 şi 48 ore de alergare


Cei mai rezistenţi alergători din România şi din străinătate vor putea participa anul acesta la cea de-a doua ediţie a evenimentului de ultra-performanţă S24H, un concurs cu probele de 12, 24 şi 48 ore de alergare.

Pentru cei din echipa S24H, acest eveniment este cel mai cel, pentru că pun enorm de mult suflet şi emoţie în organizarea lui, cu intenţia să ofere o experienţă de neuitat celor care vor să-şi depăşească limitele şi să-i inspire şi pe cei din jur să facă acelaşi lucru.

Salvaţi-vă în calendare datele de 22 – 24 septembrie 2017, când la Timişoara, în Parcul Copiilor Ion Creangă, pe o buclă de 1.236 metri, asfaltată şi iluminată nocturn, este organizată cea mai lungă alergare non-stop din România. Strigarea pentru înscrieri este în toată lumea. Locurile sunt limitate la 150 de participanţi. Sunt disponibile 100 de locuri pentru probele individuale de 12, 24 şi 48 de ore de alergare şi 50 de locuri pentru proba de ştafetă 12 ore, la care se pot înscrie echipe de 2 sau 4 persoane.

Detalii despre organizatori, eveniment şi cum a fost la prima ediţie puteţi găsi pe site-ul www.s24h.ro sau pe pagina de Facebook S24H.

Evenimentul este sprijinit de Federaţia Română de Atletism şi de Asociaţia Internţională de Ultra-Maraton şi a primit atât anul trecut, cât şi anul acesta certificarea Bronze Label Competition, fapt pentru care rezultatele participanţilor sunt recunoscute în clasamentele internaţionale.

S24H un concurs care vă aşteaptă să vă depăşiţi limitele la probele de 12, 24 şi 48 ore de alergare. Masaj Timisoara Chindea Angels

Pentru voi toţi, organizatorii îşi asumăm misiunea de a fi profesionişti. Este o mare bucurie pentru ei să poată transmite alergătorilor mesaje despre depăşirea limitelor, performanţă şi bucurie de viaţă, împreună cu echipa de masaj Chindea& Angels!

Chindea & Angels va fi partener al concursului de alergare de anduranţă S24H pentru al doilea an consecutiv şi se va îngriji să înlăture durerile şi contracturile musculare ale alergătorilor, să îi ajute să combată oboseala, să îi tonifice şi să îi energizeze într-un timp foarte scurt.

Nu uitaţi, în 22-24 septembrie 2017, sărbătorim viaţa şi alergăm cu zâmbetul pe buze la Timişoara. Împreună clădim încredere, prietenie şi o comunitate foarte frumoasă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări