luni, 29 mai 2017

Echipa de masaj Chindea & Angels din Timisoara la Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului 2017

Echipa de masaj Chindea & Angels din Timisoara la Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului 2017

Scriam în acest articol că weekend-ul trecut echipa de masaj Chindea & Angels din Timişoara a fost prezentă la Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului. Însă numele Chindea a fost prezent la a 6-a ediţie consecutivă. Până acum am participat la Arad de 3 ori în calitate de alergător şi de 3 ori cu masajul. O parte din participări le-am imortalizat în următoarele articole:

Povestea primului meu semimaraton oficial (sau cum am dat de wall). Arad 2012,

SahArad Semimaraton. CROSUL ŞI SEMIMARATONUL JUDEŢULUI ARAD 2013,

Maraton Arad 2014. Un eveniment REUŞIT în ciuda tuturor dificultăţilor,

Maseur oficial la Maraton Arad 2015. O nouă participare, un nou rol, acelaşi eveniment frumos de alergare. Timişoara se mişcă la Arad,

- În 2016 am participat ca maseur în cadrul echipei de masaj, însă în acea perioadă luasem o pauză de la scrisul pe blog.

Revenind în prezent, spre ediţia de anul acesta am plecat victorioşi de dimineaţă...

Echipa de masaj Chindea & Angels din Timisoara la Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului 2017. Maşina de plecare spre Arad

Am ajuns la Arad datorită unui prieten drag care ne-a ajutat cu transportul. Vreau să-i mulţumesc pe această cale!

La locul de desfăşurare a competiţiei, ne-am reîntâlnit cu prieteni vechi din lumea alergării, cum ar fi Supermamici alergătoare, Alergotura şi Experienţa Multisport.

În scurt timp, ne-am amenajat cortul iar fetele au început să facă masaj primilor concurenţi sosiţi. Şi de această dată a fost foarte cald iar ele au făcut un efort considerabil. Din acest motiv ştiu că am în echipă îngeraşe puternice, hotărâte şi determinate să aibă succes!

Echipa de masaj Chindea & Angels din Timisoara la Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului 2017. Îngerasele in actiune

Alături de ele au fost prezenţi şi alţi maseuri, din Arad sau din alte ţări. Dintre aceştia, vreau să amintesc de Andreas Johan Bartok, un maseur talentat din Arad.

Cum ne-am obişnuit deja, Maratonul Aradului este în fiecare an o sărbătoare a alergării, un motiv de bucurie pentru comunitate. Participă oameni de toate vârstele, fiecare cu povestea sa.

La final vreau să mulţumesc în primul rând îngeraşelor din echipa Chindea & Angels! Sunteţi femei puternice şi faceţi ceva ce nu oricine ar fi în stare. Din acest motiv ştiu sigur că veţi avea o viaţă frumoasă, cu un viitor strălucitor!

 Mulţumiri tuturor maseurilor care au dat mai multe mâini de ajutor la eveniment!

Felicitări organizatorilor pentru încă o ediţie reuşită, indiferent de obstacole! Pe orice drum apar obstacole. Diferenţa o fac cei care trec peste ele!

Şi bineînţeles, felicitări eroilor care au participat în calitate de concurenţi!

Să ne revedem cu bine la ediţia viitoare!

Echipa de masaj Chindea & Angels din Timisoara la Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului 2017. Concurenti in alergare


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări