luni, 29 mai 2017

Dupa o pauza de un an, am revenit pe blog intr-o noua etapa a evolutiei. Masaj Timisoara Chindea & Angels

Dupa o pauza de un an, am revenit pe blog intr-o noua etapa a evolutiei. Masaj Timisoara Chindea & Angels

Ultimul articol scris pe blog a fost pe 29 martie 2016, despre Timotion. A urmat o pauză de un an deoarece a trebuit să mă ocup, alaturi de echipa Chindea & Angels, de creşterea afacerii în domeniul masajului.

Am revenit azi cu un articol despre interviul acordat pentru Timotion, referitor la proiectul Fundaţiei Profilaxis din Timişoara.

M-am gândit să-ţi povestesc pe scurt despre ce s-a întâmplat în acest an. După cum poate ştii, creşterea mea se bazează pe anumite trepte evolutive. Am scris aici despre cum am ajuns la etapa în care eram maseur. A fost o etapă frumoasă în care am făcut trecerea de la angajat la liber profesionist.

Însă am ascultat în continuare audiobook-uri de la Robert Kiyosaki şi am înţeles că este vital să trec la etapa de antreprenor. Aşa că, de la maseur-ul autorizat ca PFA am trecut la SC Chindea & Angels SRL.

Am format o echipă de îngeraşe. Le spun aşa deoarece ţin foarte mult la ele. Implicit, numele firmei este unul dedicat lor...

Împreună am continuat călătoria începută de mine acum câţiva ani. Am participat în continuare la competiţii sportive, însă ca echipă de masaj. Cea mai recentă a fost Maratonul, semimaratonul și crosul Aradului, o competiţie de suflet pentru mine.

Dupa o pauza de un an, am revenit pe blog intr-o noua etapa a evolutiei. Masaj Timisoara Chindea & Angels. Maraton Arad

Etapa de antreprenor pot spune că este cea mai grea şi frumoasă de până acum. Însă după momentele de extaz şi agonie, bucurie şi tristeţe, observ creaţia şi rezultatele luptei mele din ultimii ani. Având în vedere că am pornit din sărăcie, acum 5 ani fiind bucuros dacă mă angaja cineva pe 1000 de Lei, în prezent mi se pare ireal că am o firmă şi un brand cunoscut în Timişoara.

Totul se datorează audiobook-urilor ascultate obsesiv, aplicând ce am învăţat din ele. Însă nimic nu ar fi posibil fără îngeraşe. Suntem o echipă cu atribuţii diferite dar ne ajutăm reciproc. Avem nevoie unii de alţii deoarece doar împreună putem construi ceva măreţ!

Iar eu îmi continui drumul spre a 4-a etapă descrisă de Robert Kiyosaki, cea de investitor. Dar până atunci, sunt pregătit să duc bătălia mai departe în calitate de antreprenor... Per aspera ad astra, cum spunea Pera Novacovici... Printre greutăţi spre stele...

Dupa o pauza de un an, am revenit pe blog intr-o noua etapa a evolutiei. Masaj Timisoara Chindea & Angels. Colaj Evenimente


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări