duminică, 15 noiembrie 2015

Florin Chindea, maseur oficial la Cupa Euroregiunii DKMT la înot. 14 Noiembrie 2015. Masaj Timişoara

Florin Chindea, maseur oficial la Cupa Euroregiunii DKMT la înot. 14 Noiembrie 2015. Masaj Timişoara

După cum spuneam în articolul anterior, legătura mea cu lumea înotului a început în perioada 21 - 22 Martie, când am stabilit recordul personal de 23 de ore consecutive de masaj, la evenimentul 24h Aqua Masters. Apoi, pe 16 Mai am fost maseur la Cupa Familiei, eveniment de înot inedit prin formatul său.

Iar ieri am avut onoarea de a fi maseur oficial la un alt eveniment frumos, Cupa Euroregiunii DKMT. A fost evenimentul cu numărul 11 pe anul acesta, la care am fost în calitate de maseur.

Ieri am avut o zi plină. În intervalul 9 - 13 am fost la cursul de Tehnician Nutriţionist. De acolo am fugit repede la bazinul de înot Dacia, din Timişoara, unde am făcut 3 ore de masaj. A trebuit să plec la ora 17 deoarece de la ora 18 aveam alte două ore de masaj particular. Pot spune că a fost o zi excelentă...

Florin Chindea, maseur oficial la Cupa Euroregiunii DKMT la înot. 14 Noiembrie 2015. Masaj Timişoara. Bazin înot Dacia

La ora 14 am fost întâmpinat ca de obicei, cu acelaşi respect de către organizatorii Cupei DKMT. Deoarece acest concurs era de sprint pe distanţe scurte, nu ştiam cât de apreciat va fi masajul. Dar am fost surprins plăcut să văd că oamenii s-au bucurat de acest serviciu.

Printre echipele participante s-au aflat şi cei de la Experienţa Multisport, care organizează Maraton Arad. O altă echipă care s-a bucurat de masaj a fost cea din Reşiţa, care avea în componenţă tineri de toate vârstele.

Cu echipele din alte ţări, m-am înţeles folosind engleza mea de baltă... pardon, engleza mea de bazin. Dintre gazde, a ajuns pe masa mea de masaj şi Mihai Liseţchi, alături de care am alergat la evenimentul caritabil Pe-un picior de Plai.

Fiind maseur oficial, organizatorii mi-au făcut o surpriză, oferindu-mi în mod oficial un tricou... oficial.

Florin Chindea, maseur oficial la Cupa Euroregiunii DKMT la înot. 14 Noiembrie 2015. Masaj Timişoara. Tricou oficial

După ce în Martie am făcut masaj timp de 23 de ore, limitele mele s-au extins foarte mult. Acum nici nu mi-am dat seama cum au trecut cele 3 ore. Probabil şi datorită energiei pozitive pe care am primit-o de la cei care au venit la masaj şi a atmosferei plăcute de la eveniment.

Pentru această experienţă frumoasă într-un mediu plăcut, le mulţumesc tuturor! Şi bineînţeles, felicitări încă o dată participanţilor şi organizatorilor! Să ne revedem cu bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări