vineri, 21 august 2015

Florin Chindea - Maseur Autorizat Timişoara. Articol apărut pe siteul JudetulTau.ro

Florin Chindea - Maseur Autorizat Timişoara. Articol apărut pe siteul JudetulTau.ro

Până acum am apărut în diferite publicaţii tipărite sau on-line, acordând interviuri despre alergare sau masaj. Le găseşti pe toate la această secţiune a blogului.

Săptămâna trecută, cei de la JudeţulTău.ro m-au rugat să scriu un articol de prezentare a profesiei mele de maseur, pentru siteul lor. M-am simţit onorat, aşa că iată ce le-am scris:

Numele meu este Florin Chindea şi sunt maseur autorizat în Timişoara. Masajul a apărut în viaţa mea ca o pasiune. Am scris detaliat pe această temă, aici. Eu fiind alergător, mi-am dorit mult să am o activitate care implică mişcare. Asta după ce am lucrat la birou şi am înţeles că nu mă reprezintă. În plus, viaţa sedentară „m-a ajutat” să mă îngraş. Cu ajutorul mişcării am reuşit să slăbesc 21 de kilograme şi mi-am schimbat radical stilul de viaţă.

Aşa că, în 2013 m-am înscris la Facultatea de Sport, încă fiind în căutare, neştiind exact care este vocaţia mea. Simţeam doar că vreau să lucrez într-un domeniu ce ţine de sport şi sănătate. Marea mea bucurie a fost atunci când am descoperit cursul de masaj din primul semestru la acea Facultate. Nu-mi venea să cred cât de uşor înţeleg manevrele. Şi mai ales, nu-mi venea să cred cât de repede trecea timpul. În acel moment mi-am zis: „Asta vreau să fac!”...  Am aşteptat să treacă primul semestru, am mers la fiecare curs şi seminar de masaj, până la ultimul... după care mi-am scos dosarul de la Facultate. Asta era a 2-a, după ce terminasem una, de dragul familiei. Obiectivul meu nu era Facultatea ci găsirea vocaţiei, a meseriei potrivite pentru mine. Şi o găsisem!

Imediat după ce m-am retras de la Facultatea de Sport, m-am înscris la o şcoală particulară, la un prim modul de Masaj de Relaxare şi Anticelulitic. Aici am învăţat cu adevărat masajul. A fost un modul net superior faţă de ce se făcea la Facultate, deşi acela a fost primul pas. Au avut o continuitate firească. Apoi, m-am înscris la o altă şcoală, la alte module şi în final am obţinut diploma de Tehnician Maseur. Iar de dragul diversităţii, după ce am primit acea diplomă, strict pentru experienţă, am mers la o a 3-a şcoală, pentru a putea compara materia şi modul de predare.

Pentru început, am lucrat la două saloane de masaj, unde am acumulat experienţă. Însă nu puteam avea o viaţă decentă lucrând pentru altcineva. Aşa că mi-am luat destinul în „propriile mâini” iar la începutul acestui an am primit autorizaţia de la Registrul Comerţului pentru Florin Chindea PFA.

A fost un pas important după care am putut să gândesc o strategie de promovare, tarife, abonamente, etc.

O consecinţă fumoasă a activităţii sportive din trecut, a reprezentat-o faptul că anumiţi organizatori m-au contactat pentru a fi maseur oficial la evenimentele lor. A fost o onoare pentru mine. În sfârşit activitatea mea era în domeniul sportului şi sănătăţii. Iată evenimentele sportive la care am fost maseur până acum: http://j.mp/masevspo.

Una dintre cele mai mari realizări am avut-o când am fost maseur la un concurs de înot, unde am reuşit să fac masaj 23 de ore fără oprire. Datorită acestui record, am apărut şi în ziarul Renaşterea Bănăţeană. Mai multe detalii, aici.

Pe lângă ce am învăţat la cursuri, m-am documentat în continuare şi am introdus în ofertă şi alte tipuri de masaj. Acestea sunt:

Masaj de Relaxare, Terapeutic, Anticelulitic, cu Bambus, Miere, Ciocolată, Roci vulcanice calde, Pietre de Jad, Ventuze, Masaj Sportiv, Reflexoterapie şi Drenaj Limfatic.

Mai multe articole despre masaj, găseşti în această categorie de pe blogul meu: http://bit.ly/masajfc.

Am ales să folosesc un ulei din sâmburi de struguri datorită proprietăţilor sale benefice pentru sănătate, conţinutul de vitamina E şi efectul hidratant asupra pielii. Pe lângă acesta, la masajul anticelulitic folosesc creme pe bază de scorţişoară, cofeină sau la cerere, cremă cu ardei iute. Pentru masajul facial folosesc unt natural de Shea iar pentru cel cu ciocolotă, bineînţeles, o cremă cu ciocolată. Pentru masajul cu miere, am ales una de calitate, produsă în localitatea Tormac, judeţul Timiş.

În prezent am următoarea ofertă:

Salon Crystal:
Relaxare, terapeutic, anticelulitic - 70 Lei / oră.
Abonamente:
- 5 ore cu 300 Lei,
- 8 ore cu 460 Lei,
- 12 ore cu 640 Lei
Masaj la domiciliu, in Timisoara: 70 Lei / oră + transportul.
Dacă doreşti abonament, lăsăm o masă de masaj la tine şi nu mai trebuie să plăteşti transportul.
Abonamente:
- 5 ore cu 350 Lei
- 8 ore cu 520 Lei
- 12 ore cu 720 Lei

Abonamente valabile o lună.

Dacă nu eşti mulţumit/ă, primeşti banii înapoi!

Telefon: 0729 759 691.

Programul meu este flexibil, în funcţie de necesităţile tale. Lucrez în timpul săptămânii şi în weekend, începând cu ora 8 dimineaţa, până noaptea târziu. Dacă am programate evenimente sportive în weekend, anunţ din timp când sunt plecat.

Mai multe informaţii despre mine găseşti la următoarele adrese:

Blog: http://www.florinchindea.ro

Facebook: facebook.com/florin.chindea1 şi facebook.com/MasajTimisoaraFlorinChindea/

Mulţumesc!

Articol apărut pe JudeţulTău.ro

Florin Chindea - Maseur Autorizat Timişoara. Articol apărut pe siteul JudetulTau.ro. Camera Masaj

Florin Chindea - Maseur Autorizat Timişoara. Articol apărut pe siteul JudetulTau.ro. Model

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări