joi, 4 iunie 2015

Florin Chindea. Maseur oficial la Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului. 6 iunie 2015

Florin Chindea. Maseur oficial la Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului. 6 iunie 2015

Sâmbătă, 6 iunie, are loc a 5-a ediţie a unui eveniment cu prestigiu în lumea alergării, Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului. Eu voi fi la a 4-a participare la acest eveniment. Însă de această dată voi fi prezent în rol de maseur oficial al competiţiei.

Prima mea aventură la Arad a fost în 2012, când am participat la primul semimaraton din viaţa mea. A fost o experienţă de neuitat.

Chindea. Maseur oficial la Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului. 6 iunie 2015. Video

În video-ul de mai sus eram în prima parte a concursului, când încă păream... doar păream... victorios. După aceea urma să aflu, the hard way, că nu eram la o competiţie cu alţii, ci la o luptă cu mine... antipersonale :).

Apoi, în 2013 mi-am luat revanşa, pe o căldură infernală. Din acest motiv am numit acea ediţie SahArad Semimaraton. Iar în 2014 am avut onoarea de a participa la proba de Maraton (42 km), proaspăt introdusă în cadrul evenimentului. Cu acea ocazie am primit o frumoasă medalie şi l-am susţinut pe Vasile Stoica, un om cu o poveste emoţionantă.

Florin Chindea. Maseur oficial la Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului. 6 iunie 2015. Vasile Stoica

Anul aceta se anunţă un număr record de participanţi, peste 3000. Tot ce pot să le spun este că după efortul depus la alergare, vor fi pe mâini bune :). Avantajul meu ca masuer la evenimente sportive este că sunt mai mult decât un masuer, sunt un sportiv-maseur. Ştiu foarte bine pe baza experienţei proprii care sunt necesităţile după efort ale sportivilor.

Masajul are efecte benefice în decontracturarea musculară şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, ajutând la o recuperare mai rapidă după efort. Însă din păcate, prea puţini sportivi îl includ în stilul lor de viaţă. La acest eveniment vor putea simţi pe pielea lor efectele concrete ale masajului. Asta îmi place la masaj, se observă rezultatele imediat.

Chindea. Maseur oficial la Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului. 6 iunie 2015. Timotion

Aradul este un oraş care mereu m-a atras... Atât de mult încât pe 2 Noiembrie 2013 am alergat de la Timişoara la Arad şi retur. Dar lumea sportului este una frumoasă în care se leagă prietenii. Mereu a existat un respect reciproc între mine şi alergătorii din Arad, o mare parte fiind membri ai Clubului Sportiv Experienţa Multisport. Din acest motiv, Maratonul de la Arad rămâne unul dintre concursurile mele de suflet, indiferent de rolul în care particip.

Aşadar, pe 6 iunie, la Arad ne vom bucura de o nouă sărbătoare a alergării. Şi de această dată, organizatorii au pregătit medalii frumoase. Un aspect inedit la această ediţie este că participanţii la probele de Maraton sau Semimaraton au posibilitatea de a alege între două modele de medalii...

Florin Chindea. Maseur oficial la Maratonul, Semimaratonul şi Crosul Aradului. 6 iunie 2015. Medalii Maraton Arad

Poze de la ediţiile precedente:

2012

2013

2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări