vineri, 1 mai 2015

Timişoara se mişcă la Timotion şi face masaj la Florin Chindea

Timişoara se mişcă la Timotion şi face masaj la Florin Chindea

Formularea din titlu nu este a mea. Ea aparţine tânărului Olimpiu Porumb, unul dintre organizatorii de la Timotion. Pentru mine a fost o experienţă nouă. Am participat la un concurs de alergare, fără să alerg dar totuşi am fost în mişcare. În calitatea mea de maseur am avut bucuria de a-i ajuta pe participanţi.

La fel s-a întâmplat şi în perioada 21 - 22 Martie, când am fost maseur-ul evenimentului de înot 24h Aqua Masters, unde am avut o experienţă inedită, frumos descrisă de autorul articolului din ziarul Renaşterea Bănăţeană, care spunea: "Un maraton de înot, aşadar, cu un alergător pe distanţe lungi în rol de maseur...". Întradevăr, pasiunea mea pentru masaj se îmbină foarte bine cu pasiunea pentru sport.

Iar cum Timotion este un eveniment caritabil, am mers şi eu ca voluntar, susţinând o cauză socială. Este vorba despre cea a fundaţiei Profilaxis, pentru ajutarea copiilor care suferă de obezitate la vârste fragede.

Timişoara se mişcă la Timotion şi face masaj la Florin Chindea. Masaj de relaxare după alergare

Atmosfera de la eveniment a fost foarte frumoasă. Nu-mi venea să cred că este prima ediţie. Parcă eram la un eveniment cu tradiţie, unde oamenii aleargă şi se bucură împreună. Era o atmosferă similară cu cea de la Maraton Arad, un alt eveniment frumos care-mi place mult.

După ce probele de alergare s-au încheiat iar primul alergător a venit timid să mă întrebe dacă pot să-i fac masaj la gambe, au prins curaj şi alţii. Mi-a făcut plăcere să mă reîntâlnesc cu prieteni alergători din toată ţara, alături de care am participat la alte concursuri în trecut. Dar acum rolul meu era de a le detensiona musculatura şi de a-i felicita. Ştiam exact prin ce au trecut şi câtă nevoie au de masaj după efortul susţinut.

Timişoara se mişcă la Timotion şi face masaj la Florin Chindea. Masaj de recuperare

Mulţi oameni în eterna grabă şi dorinţă de eficienţă, uită să-şi aloce timp şi pentru ei. Sportul şi masajul sunt ignorate din aşa zisa lipsă de timp. Însă la Timotion, oamenii au uitat de griji şi s-au bucurat de ambele. A fost o zi de sâmbătă superbă, în compania unor oameni superbi.

Am fost întrebat dacă fac masaj şi în particular. Bineînţeles! Masajul este pasiunea şi meseria mea. Este felul meu de a face viaţa celor din jur mai bună. Mai multe informaţii găseşti în acest articol.

Pentru mai multe detalii, poţi folosi acest formular de contact.

În continuare, dacă apreciezi ceea ce fac, mă poţi ajuta distribuind acest articol pe reţelele sociale.

Mulţumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări