joi, 21 mai 2015

Maseur la Cupa Familiei 2015, eveniment de înot în Timişoara. Masaj de relaxare pentru sportivi după concurs

Maseur la Cupa Familiei 2015, eveniment de înot în Timişoara. Masaj de relaxare pentru sportivi după concurs

Sâmbăta trecută, pe 16 Mai, am avut bucuria de a fi maseur la evenimentul de înot Cupa Familiei. M-am reîntâlnit cu membrii clubului Masters Timişoara cu care colaborasem şi la evenimentul 24h Înot Aqua Masters. Atunci am făcut masaj timp de 23 de ore. Acum a fost şi pentru mine un "eveniment de relaxare" deoarece a durat doar vreo 3 ore. Pot trage o concluzie de viaţă: Fă mai întâi lucruri măreţe şi apoi lucrurile comune ţi se vor părea foarte simple :).

Cupa Familiei a fost un eveniment inedit, deoarece echipele erau formate din familii cu tineri de toate vârstele. Unele familii erau formate din 3 generaţii, de exemplu mamă, copil şi bunic. Atmosfera a fost una relaxată, mai mult de sărbătoare a mişcării decât o competiţie. Ceva similar cu atmosfera de la Timotion doar că oamenii erau uzi de la început.

În poza de mai jos, se poate observa o specie rară de Morun, care a participat sub denumirea strategică "Echipa lui Peşte". Toţi membrii familiei s-au simţi "ca peştele în apă" şi au fost "în apele lor" :).

Maseur la Cupa Familiei 2015, eveniment de înot în Timişoara. Masaj de relaxare pentru sportivi după concurs. Familia Morun

Iată ce au declarat organizatorii:

"Copii, parinti si bunici au avut ocazia sa petreaca impreuna timpul liber cu ocazia Cupei Familiei la inot. Cea de-a patra editie a acestui eveniment pentru toate generatiile a avut loc sambata, 16 mai, la bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalatiunii din Timisoara. Participantii au acoperit o plaja larga de varste, cea mai tanara, Iulia Varga, avand 5 ani, iar cel mai varstnic, Iovin Petru, 74 de ani.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiilor (celebrata anual in 15 mai), scopul sau fiind intarirea legaturilor intre generatii prin petrecerea placuta in comun a timpului liber. In acelasi timp, el reprezinta si o oportunitate de promovare a practicarii inotului la toate varstele, ca forma de miscare pentru sanatate."


Bineînţeles, atmosfera a fost relaxată şi datorită masajului de relaxare de care fiecare participant a beneficiat după ce a ieşit din apă :).

Maseur la Cupa Familiei 2015, eveniment de înot în Timişoara. Masaj de relaxare pentru sportivi după concurs. Florin Chindea masaj

Ce mi-a plăcut de fiecare dată când am colaborat cu membrii clubului Masters Timişoara, a fost respectul pe care îl arată faţă de munca mea. Respectul este reciproc şi abia aştept să mai colaborăm şi la alte evenimente!

O surpriză plăcută la Cupa Familiei a fost prezentatoarea evenimentului, Roxana Morun de la TVR Timişoara. Pe final, m-a onorat şi pe mine cu un interviu. A fost ceva inedit deoarece vorbeam la microfon în timp ce făceam masaj. Am martori care pot confirma că persoana masată a supravieţuit în aceste condiţii :)! De fapt, după ce faci masaj mult timp, mâinile lucrează singure...

Maseur la Cupa Familiei 2015, eveniment de înot în Timişoara. Masaj de relaxare pentru sportivi după concurs. Florin Chindea, Roxana Morun, Mihai Lisetchi

Acesta a fost evenimentul cu numărul 4 la care am fost în calitate de maseur, după 24h Aqua Masters, Timotion şi Crosul Firmelor. Având în vedere că numele meu este Chindea Florin, pot spune că în ultimele două weekend-uri am fost maseur la două evenimente care mă reprezintă... Crosul Firmelor şi Cupa Familiei :).

Următorul eveniment la care ar trebui să fiu maseur, este Maraton Arad. Mai am de clarificat câteva detalii cu organizatorii, după care voi putea confirma acest lucru.

După experienţele frumoase din ultima vreme, am ajuns la concluzia că pe viitor vreau să ofer servicii de masaj la persoane individuale, companii şi evenimente sportive.

Dacă eşti din Timişoara şi vrei masaj în particular, găseşti mai multe detalii în acest articol: Tipurile de masaj pe care le fac în Timişoara.

Companiile şi organizatorii de evenimente mă pot contacta şi vom negocia cele mai bune condiţii pentru toate părţile.

Pentru mai multe detalii, poţi folosi acest formular de contact.

În continuare, dacă apreciezi ceea ce fac, mă poţi ajuta distribuind acest articol pe reţelele sociale.

Mulţumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări