miercuri, 13 mai 2015

Crosul Firmelor 2015, Timişoara. Maseur pentru Haufe-Lexware Romania

Crosul Firmelor 2015, Timişoara. Maseur pentru Haufe-Lexware Romania

Cum anii trecuţi i-am dedicat alergării, m-am hotărât ca anul acesta să-l dedic masajului. Bineînţeles că alergarea rămâne prima mea iubire şi nu voi renunţa la ea. E vorba doar de priorităţi. Am rămas în lumea sportivă şi am fost surprins plăcut când am fost contactat de diferiţi organizatori de evenimente, pentru a fi maseur la competiţiile lor. Am început în forţă la evenimentul de înot 24h Aqua Masters, unde am avut o colaborare excelentă cu organizatorii. A urmat Timotion, eveniment caritabil, organizat de oameni pe care-i respect. A fost o onoare pentru mine să fiu maseur la acea sărbătoare a alergării. Iar duminica trecută, pe 10 Mai, am fost invitat la Crosul Firmelor, pentru a fi maseur-ul celor de la Haufe-Lexware Romania.

Cei de la Haufe mi-au făcut o surpriză plăcută când m-au invitat să fiu maseur-ul lor. Când am ajuns la cortul lor de la eveniment, m-am bucurat să întâlnesc oameni zâmbitori, plini de energie pozitivă. Dacă nu ai observat încă din ce am scris în alte articole, acesta este genul meu preferat de oameni cu care îmi place să lucrez... Având valori comune, ne-am înţeles foart bine din primul moment.

Firmelor 2015, Timişoara. Maseur pentru Haufe-Lexware Romania. Cort Haufe

Înainte de a se da Startul, am vorbit cu unii dintre ei şi am fost surprins plăcut să aflu că mă ştiau deja. Mă bucur să am cititori ai blogului printre angajaţii de la Haufe. Sportul uneşte oamenii, este ceva frumos. Chiar glumeam ieri, formulând: "Marathon - Connecting People".

Deşi eram la un Cros, am fost întrebat despre Ultra Running şi despre cum am alergat 86 km pe traseul Timişoara - Arad şi retur. Întradevăr, este o realizare importantă din trecutul meu dar acum aş recomanda altceva oamenilor. Este mult mai importantă calitatea alergării decât cantitatea. La fel ca în alte aspecte ale vieţii, reperul este starea de împlinire şi linişte interioară. Nu este vorba despre câţi kilometri ai alergat ci despre cum te-ai simţit. Iar dacă eşti sportiv amator, nu uita că alergarea este o formă de timp liber, un hobby care să te ajute să ai o viaţă frumoasă în ansamblu.

După etapa de conversaţie, participanţii s-au adunat la linia de Start...

Crosul Firmelor 2015, Timişoara. Maseur pentru Haufe-Lexware Romania. Start
Foto: Izabella Daiana
Crosul Firmelor a avut două probe, una de alergare şi una de biciclete.

Peste 2.000 de oameni de la 73 de firme din Timisoara, dar si din Arad au participat la un eveniment devenit deja traditional la Timisoara: Crosul Firmelor. Acesta a ajuns anul acesta la cea de-a XI-a editie.

Alergatorii au fugit pe o distanta de 5 kilometri ... Au fost si ciclisti la Crosul Firmelor. Acestia au avut de parcurs un traseul de 10 kilometri...

Finalistii au primit cate un tricou si o diploma de participare. Primii 11 sositi la lina de Finish au primit vouchere valorice de la o firma de articole sportive cu valori curpinse intre 300 si 50 de lei.


Si firmele au fost premiate astfel: primele 3 firme cu cel mai mare numar de participanti finalisti, primele 3 firme care au acumulat puncte in urma primilor 5 participanti sositi la cele doua probe. Premiile au constat in vouchere calorice de 300-100 de lei si au fost oferite de o firma de articole sportive.


... relatează site-ul opiniatimisoarei.ro.

După ce concurenţii au trecut linia de Finish, i-am aşteptat cu drag la masaj. Având în vedere că şi eu sunt alergător, ştiu foarte bine cât de important este masajul pentru recuperarea după efort. Iar cu această ocazie, la Crosul Firmelor a participat şi o "firmă" surpriză... Florin Chindea PFA :).

Crosul Firmelor 2015, Timişoara. Maseur pentru Haufe-Lexware Romania. Cadru masaj

Am apreciat faptul că Haufe-Lexware Romania au conştientizat importanţa masajului şi au asigurat angajaţilor acest serviciu. M-a surprins plăcut să văd o mentalitate sănătoasă în cadrul unei companii. Este clar că angajaţii mulţumiţi sunt cei mai productivi. Acesta este un principiu pe care ar trebui să-l aplice cât mai multe companii din România!

După concurs, un bun prieten al meu, Vali Mureşan, organizator Timotion, spunea: "Maestrul Chindea a intrat cu succes in lumea corporate! Cu greu mai iesi din ea!".

Şi are dreptate pentru că mi-a plăcut mult. Dar pe lângă lumea corporate, o altă lume dragă mie ca maseur, este cea a competiţiilor sportive. Aşa că sâmbăta viitoare, pe 16 Mai, voi fi maseur-ul evenimentului de înot Cupa Familiei. Abia aştept să mă reîntâlnesc cu organizatorii şi participanţii de la precedentul concurs de înot. Pentru mine aceste experienţe sunt foarte frumose. Îmbin pasiunea pentru masaj şi sport, socializez şi îmi fac noi prieteni. Am cel mai frumos job din lume :)! Iar pentru asta, nu pot decât să fiu recunoscător celor cu care colaborez, de la clienţii individuali, la companii sau organizatori de evenimente. Viaţa mea este mai frumoasă datorită vouă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări