vineri, 17 aprilie 2015

Maratonul ca stil de viaţă. Interviu în ziarul Renaşterea Bănăţeană despre recordul de masaj la Maratonul de Înot Masters şi despre Timotion. Timişoara se mişcă

Maratonul ca stil de viaţă. Interviu în ziarul Renaşterea Bănăţeană despre recordul de masaj la Maratonul de Înot Masters şi Timotion. Timişoara se mişcă

Cei de la Renaşterea Bănăţeană mi-au luat un nou interviu. De această dată, despre recordul meu de a face masaj 23 de ore fără să dorm, la evenimentul de 24 ore Înot Aqua Masters. Pe lângă acest subiect am vorbit şi despre Timotion, evenimentul de alergare care va avea loc pe 25 Aprilie în Timişoara. Având în vedere că interviul a apărut doar în varianta tipărită a ziarului, m-am gândit să îţi ofer şi varianta on-line :).


Maratonul ca stil de viaţă...

La douăzeci şi cinci de maratoane şi semimaratoane a participat timişoreanul Florin Chindea în Austria, Serbia, Ungaria şi România, având la activ şi câteva alergări pe distanţe mai mari, de 52, 60, 61, 77 şi 86 de kilometri, dar ultima sa ispravă am consemnat-o în cadrul unei competiţii de înot.

Aproape 550 de kilometri au fost parcurşi, recent, în bazinul din zona Circumvalaţiunii, de către 77 de pasionaţi ai nataţiei, durata întrecerii fiind de... 24 de ore! Un maraton de înot, aşadar, cu un alergător pe distanţe lungi în rol de maseur, dar năravul de a-şi depăşi propriile limite a rămas acelaşi, Florin Chindea fiind alături de sportivi pe toată durata evenimentului.

Maratonul ca stil de viaţă. Interviu în ziarul Renaşterea Bănăţeană despre recordul de masaj la Maratonul de Înot Masters şi Timotion. Timişoara se mişcă. Masaj

"Mi-a plăcut ideea de a participa în această calitate la un eveniment sportiv inedit. M-am simţit în largul meu, fiind obişnuit cu sportul de anduranţă. Mi-a stârnit instinctul de depăşire a propriilor limite, m-a motivat să mă întrec cu mine însumi şi ca maseur.Am colaborat excelent cu organizatorii, sper să o fac la fel de bine şi la Timotion, un eveniment de alergare caritabil organizat de Alergotura", ne-a declarat alergătorul timişorean.

Prima ediţie a evenimentului Timotion se va desfăşura în data de 25 aprilie şi va include o cursă pentru începători (1-2 km), una pentru părinţi cu copii în cărucior sau în baby-wrap (1-2 km), o "distracţie pe roţi" (cursă pe role, fotoliu rulant, fără biciclete, tot pe 1-2 km), crosul Visma (5-6 km) şi un semimaraton (21 km). Banii strânşi în urma acestui eveniment vor fi direcţionaţi spre câteva proiecte ce vizează cazuri sociale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări