vineri, 6 martie 2015

Beneficiile masajului pentru sănătate. Masaj Timişoara

Beneficiile incredibile ale masajului pentru sănătate. Masaj Timişoara

Pe acest blog găseşti mai multe articole despre masaj aici. Azi vreau să-ţi vorbesc despre beneficiile masajului pentru sănătate. Acestea sunt doar câteva dintre ele:

Uşurează durerea cronică de spate

Fiecare dintre noi simte cândva anumite dureri de spate care interferează cu activităţile zilnice sau capacitatea de muncă. Dacă durerea durează mai mult de 3 luni, este considerată cronică. Un anumit studiu a demonstrat că persoanele care aveau durere de spate de mult timp, care au beneficiat de câte o oră de masaj, dată pe săptămână, timp de 10 săptămâni, s-au simţit şi au funcţionat mult mai bine decât cei care au avut parte doar de îngrijire medicală clasică. Nu au fost necesare nici atât de multe medicamente anti-inflamatorii.

Combate depresia şi anxitatea

Mai multe studii care au măsurat nivelul cortisolului (hormonul stresului) la oameni, înainte şi imediat după masaj, au observat o scădere de până la 50% la final. În acelaşi timp, masajul a crescut nivelul de serotonină şi dopamină, doi neurotransmiţători care reduc depresia.

Scade tensiunea arterială

Un studiu efectuat pe femei cu tensiune arterială ridicată a arătat că după 3 şedinţe de masaj pe săptămână a câte 10 minute, cu un total de 10 şedinţe, tensiunea arterială a acestora a scăzut mai mult decât în cazul pacienţilor care nu au beneficiat de masaj. Un alt studiu efectuat pe 35 de adulţi mai în vârstă a arătat că masajul i-a ajutat la scăderea tensiunii arteriale şi la o mai bună stabilitate.

Creşte imunitatea

Masajul poate întări sistemul imunitar deoarece ajută la creşterea celulelor care luptă cu tumorile şi viruşii.

Combate efectele statului pe scaun în mod prelungit

Majoritatea oemnilor suferă de problemele cauzate de postura incorectă. Acestea se manifestă în special în zona umerilor şi a gâtului. Cei care lucrează la birou, ar trebui să ia în serios durerile de pste cauzate de statul prelungit pe scaun. Din fericire, masajul poate ajuta în astfel de situaţii.

Îmbunătăţeşte somnul

Nu doar că masajul ajută la obţinerea unui somn liniştitor dar îi ajută şi pe cei care altfel nu reuşesc să se odihnească.

Beneficiile masajului pentru sănătate. Masaj Timişoara. Decor


Informaţii despre mine, Florin Chindea - Maseur Autorizat

Despre cum am descoperit pasiunea pentru masaj, am scris în acest articol. Despre câteva tipuri de masaj pe care le fac în Timişoara am scris aici. Despre masajul cu bambus şi cel cu miere, găseşti informaţii aici. Iar despre masajul cu roci vulcanice calde poţi citi aici.

Informaţii suplimentare

Tarife masaj:
Salon Crystal:
Relaxare, terapeutic, anticelulitic - 80 Lei / oră.
Abonamente:
- 5 ore cu 350 Lei
- 8 ore cu 520 Lei
- 12 ore cu 720 Lei
Abonamente valabile o lună.

Telefon: 0729 759 691

Pentru mai multe detalii, poţi folosi acest formular de contact.

În continuare, dacă apreciezi ceea ce fac, mă poţi ajuta distribuind acest articol pe reţelele sociale.

Mulţumesc!

2 comentarii:

  1. Putem sa facem si schimb de linkuri si/sau bannere intre blogurile noastre, daca sunteti si dvs de acord!
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. https://thebalinesespa.ro/masaj-balinez/

    RăspundețiȘtergere

Recomandări