vineri, 7 noiembrie 2014

Noi tipuri de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj cu bambus. Masaj cu miere

Noi tipuri de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj cu bambus. Masaj cu miere

Am mai scris despre pasiunea mea pentru masaj în alte două articole de pe blog. Primul a fost despre cum am descoperit această pasiune iar al 2-lea, despre anumite tipuri de masaj. Dar cum în acest domeniu niciodată nu poţi spune că ştii tot, trebuie să fii într-o continuă perfecţionare. Aşa că am învăţat două noi tipuri de masaj, cu bambus şi cu miere.

Masajul cu bambus

Noi tipuri de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj cu bambus. Masaj cu miere. Prezentare bambus

Bambusul reprezintă pentru asiatici o plantă excepţională ce stimulează fericirea, sănătatea, liniştea şi alinarea.

Masajul cu bambus este mai profund decât un masaj tradiţional şi se realizează cu ajutorul tijelor de bambus de diferite dimensiuni. Tijele de bambus sunt asemănătoare trestiei, dar au o circumferinţă mai mare, fiind suple, dar şi robuste, acestea reprezintă un accesoriu perfect pentru masaj, pentru că accentuează puterea mişcărilor efectuate de maseur.

Bambusul reprezintă un material pe cât de uşor şi flexibil, pe atât de ferm, ceea ce face că beţele de bambus să fie simple de manipulat, fiind special netezite şi au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitor părţi ale corpului.

De exemplu pentru masarea spatelui se utilizează un băţ mare, pentru picioare, abdomen şi braţe se folosesc două beţe medii, iar pentru faţă două beţe foarte mici de bambus. Bineînţeles că fiecare maseur poate adapta diferitele beţe în funcţie de specificul fiecărui client.

Noi tipuri de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj cu bambus. Masaj cu miere. Beţe bambus

Masajul cu beţe de bambus se realizează astfel: se unge cu ulei zona ce trebuie masată, apoi cu ajutorul băţului de bambus se aplică o tehnică diferită de celelalte folosite în masaj şi anume mişcări de rotire – alunecare, realizate din încheietura mâinii. Prin mişcările rulate suprafaţa corpului este drenată, iar toxinele sunt eliminate, dispar micro şi macro nodulii celulitici, iar prin mişcările de presiune tonifiază şi relaxează muşchii.

Acest masaj produce senzaţii variate ce nu pot fi înlocuite de nici o altă terapie, având o textură şi o duritate diferită, producând un efect specific asupra corpului.

Beneficiile masajului cu beţele de bambus:

- Combaterea celulitei.

- Tonifierea musculaturii.

- Stimularea sistemului limfatic şi a circulaţiei.

- Detoxifierea organismului.

- Modelarea armonioasă a corpului.

- Alungarea oboselii.

- Detensionarea musculaturii.


Masajul cu miere

Noi tipuri de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj cu bambus. Masaj cu miere. Prezentare miere

Metoda masajului cu miere a ajuns până la noi din Tibet. Se bazează pe interacţiunea pielii cu substanţele active biologic care se găsesc în miere, incluzând însă aici şi mecanismele standard de acţiune a altor tipuri de masaj.

Fiindca mierea contine substante active din punct de vedere biologic, ea absoarbe toxinele si contribuie la o mai rapida eliminare a lor din organism. Un asemenea masaj este foarte eficient si pentru cresterea circulatiei limfei, in cazurile in care se doreste o cat mai buna curatare a organismului de toxinele acumulate dintr-o alimentatie cu aditivi chimici, medicamente, fumat, mediul inconjurator, etc. Astfel, se poate imbunatati starea întregului organism, precum si starea de spirit.

Mierea este unul dintre cele mai vechi trucuri pentru a întreţine frumuseţea, a prelungi tinereţea corpului şi a tenului. Pe langa beneficiile deja cunoscute ale masajului, introducerea mierii in masaj ajuta atat la hranirea pielii, cat si la curatarea ei de celulele moarte, precum si golirea glandelor sebacee si sudoripare de deseurile acumulate la nivelul lor. In acest mod, masajul cu miere are efecte notabile si pentru reducerea greutatii sau eliminarea celulitei. După efectuarea acestui masaj, pielea devine mai elastica si neteda, ca de bebelus.

Proprietatile unice ale mierii, in combinatie cu masajul, ajuta la:

- diminuarea celulitei

- imbunatatirea circulatiei sangelui

- restabilirea rapida a tonusului muscular

- curatarea, netezirea si îndreptarea pielii

- imbunatatirea nutritiei tesuturilor

- previne durerile de cap

- rezolvă problemele cu somnul

- extenuarea intelectuala si fizica

- in boli psihosomatice

- întăreşte sistemul imunitar

- dezintoxicarea intensiva a organismului

- stimulează drenajul limfatic

Deşi percepţia comună ar fi că acest tip de masaj este lipicios şi incomod, realitatea este alta. Cu ajutorul ustensilelor necesare, putem simplifica lucrurile. Avem nevoie de un recipient pentru încălzirea uşoară a mierii, beţişor pentru întins mierea pe piele, un recipient cu apă caldă şi două mănuşi tip prosop pentru îndepărtarea mierii la final.


Detalii suplimentare:

Tarife Masaj:
Salon Crystal:
Relaxare, terapeutic, anticelulitic - 80 Lei / oră.
Abonamente:
- 5 ore cu 350 Lei
- 8 ore cu 520 Lei
- 12 ore cu 720 Lei

Abonamente valabile o lună.

Telefon: 0729 759 691

Pentru mai multe detalii, poţi folosi acest formular de contact.

În continuare, dacă apreciezi ceea ce fac, mă poţi ajuta distribuind acest articol pe reţelele sociale.

Mulţumesc!

Noi tipuri de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj cu bambus. Masaj cu miere. Ustensile necesare pentru masajul cu miere


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări