marți, 2 septembrie 2014

Tipurile de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj de relaxare, stimulare, anticelulitic, sportiv şi drenaj limfatic

Tipurile de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj de relaxare, stimulare, anticelulitic, sportiv şi drenaj limfatic

V-am povestit într-un articol mai vechi despre cum am descoperit masajul şi cum am primit diploma de maseur. Între timp, am acumulat tot mai multă experienţă şi am început să diversific oferta. Deşi, o concluzie pe care am tras-o până acum este că masajul anticelulitic are cea mai mare cerere. Eu chiar îl consider forma mea de cross training, deoarece după 2 - 3 şedinţe de masaj anicelulitic, mă simt ca după alergare, binedispus şi plin de energie. O altă concluzie ar fi că în domeniul ăsta contează mai mult cât de bine faci masajul, decât ce scrie pe diplomă sau ce notă ai luat. Eu am luat 10 dar este un detaliu nesemnificativ, scris pe o hârtie. La fiecare şedinţă de masaj consider că sunt la un nou "test de evaluare".

Tipurile de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj de relaxare, stimulare, anticelulitic, sportiv şi drenaj limfatic. Carte de vizită

În primul rând, ca orice fiinţă umană, fiecare maseur este unic. Deşi există categorii clare de manevre, fiecare îşi lasă amprenta personală, combinând într-un mod artistic diferitele manevre. Eu unul sunt adeptul succesiunii de manevre principale şi unele secundare, care acţionează în mod sinergic. La masajul de relaxare, intensitatea manevrelor este moderată. Însă cum fiecare maseur este unic, la fel este şi fiecare client. Implicit, intensitatea poate să difere în funcţie de gradul de sensibilitate cutanată al fiecăruia.

La masajul de stimulare şi cel anticelulitic intensitatea este mai mare decât la masajul de relaxare. Un aspect pe care vreau să-l subliniez aici, la masajul anticelulitic, nu-mi doresc să las vânătăi sau să chinui clienta. Vânătăile apar când sunt sparte vase de sânge. Eu îmi doresc să acţionez asupra ţesutului adipos. Prin spargerea vaselor de sânge şi apariţia vânătăilor, masajul anticelulitic nu este mai eficient. (Mulţumesc, Oana Malcoci, pentru pont!).

Tipurile de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj de relaxare, stimulare, anticelulitic, sportiv şi drenaj limfatic. Masaj sportiv

Masajul sportiv pe care-l practic, are amprenta mea personală din mai multe puncte de vedere. Este adresat în primul rând alergătorilor, deoarece practicând acest sport, înţeleg cel mai bine de ce are nevoie un alergător. Dar având în vedere că orice sport este făcut de oameni care au aceleaşi componente, cu aceeaşi anatomie, mă pot adapta la necesităţile oricărui sportiv.

Acest tip de masaj îl împart în două categorii:

1. Încălzire înainte de antrenament sau competiţie.

2. Răcire după antrenament sau competiţie.

În timp am testat pe propria piele mai multe creme de încălzire şi răcire. Despre cele pe care le folosesc în prezent, am scris în acest articol. Simţind efectul lor benefic, le-am inclus şi în masajul sportiv pe care-l fac altor persoane.

Drenajul limfatic este cel mai blând, cu o intensitate mai mică decât la masajul de relaxare. Scopul urmărit este punerea în mişcare a limfei şi eliminarea toxinelor.

Tipurile de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj de relaxare, stimulare, anticelulitic, sportiv şi drenaj limfatic. Curs masaj

Vreau să vă reamintesc un principiu. Nimic nu este de sine stătător. Cel mai important lucru este un stil de viaţă sănătos, care combină masajul cu o alimentaţie raţională, sport şi împlinire personală. Neîmplinirea personală poate aduce mult stres în viaţa omului. Am învăţat şi acest aspect pe propria piele. Iar stresul este un adevărat factor de risc pentru sănătatea omului. Acum v-aţi aştepta la o replică de marketing în care vă recomand masajul de relaxare împotriva stresului? Din păcate sau din fericire, nu există soluţii minune, care să elimine "în 9 paşi simpli" problemele din viaţa omului. Masajul de relaxare poate fi un aliat împotriva stresului, un mod de a-ţi acorda timp pentru tine... dar nu uita niciodată ce te frământă, care este cauza stresului. Porneşte de la cauză spre îmbunătăţirea nivelului de viaţă!

Pe acelaşi principiu, nu te aştepta ca masajul anticelulitic să facă minuni dacă în rest ai un stil de viaţă sedentar şi o alimentaţie iraţională, excesivă. Dar dacă totuşi vrei să afli soluţia pentru silueta perfectă, urmează aceşti 10.000 de paşi simpli, măcar de 3 ori pe săptămână! Nu ştii cum să începi? Uite un program de alergare pentru începători. Dacă vrei să vezi un exemplu clar referitor la schimbarea stilului de viaţă, îţi recomand articolul despre cum am slăbit 21 de kilograme, după care alte articole despre alergare, competiţii şi alte informaţii utile.

Detalii suplimentare:

Tarife Masaj:

Salon Crystal:
Relaxare, terapeutic, anticelulitic - 80 Lei / oră.
Abonamente:
- 5 ore cu 350 Lei
- 8 ore cu 520 Lei
- 12 ore cu 720 Lei
Abonamente valabile o lună.

Telefon: 0729 759 691

Pentru mai multe detalii, poţi folosi acest formular de contact.

În continuare, dacă apreciezi ceea ce fac, mă poţi ajuta distribuind acest articol pe reţelele sociale.

Mulţumesc!


Update 26.11.2014:

Am mai scris pe această temă şi în următorul aticol:

Noi tipuri de masaj pe care le fac în Timişoara. Masaj cu bambus. Masaj cu miere


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandări